Αλλαγή δεδομένων και τέλος ο Γαλάνης και ο Κιρτζιαλίδης από τον Άτταλο Νέας Φιλαδέλφειας

0

Αλλαγή δεδομένων προέκυψε στη συνεργασία του Άτταλου με τον Βαγγέλη Γαλάνη.

Παρά την επιτυχημένη σεζόν και την αμοιβαία εκτίμηση που υπάρχει μεταξύ των δυο πλευρών, ο προπονητής με δήλωση του θέλησε να ευχαριστήσει τον Άτταλο για τη συνεργασία και να ευχηθεί στο σύλλογο ό,τι καλύτερο.

Αυτό σημαίνει ότι δεν θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας από τη Νέα Φιλαδέλφεια και ενώ η ανανέωση της συνεργασίας μεταξύ των δυο πλευρών είχε ανακοινωθεί στις 5/4.

Η δήλωση του κ. Γαλάνη

Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του Αττάλου, τους συνεργάτες μου, και τους ποδοσφαιριστές μου για την συνεργασία που είχαμε.
Μια χρονια που ξεκίνησε με πολλές δυσκολίες που ομως καθόλη την αγωνιστική περίοδο διεκδικούσαμε την κατακτηση του πρωταθληματος που θα μας έφερνε στα μπαράζ ανόδου για την Γ εθνική.
Μετά την λήξη του πρωταθλήματος και έπειτα από συζητήσεις αποφασίσαμε να συνεχίσουμε μαζί και την νέα χρόνια με στόχο η ομάδα να παραμείνει πρωταγωνίστρια και φέτος.
Παρόλα αυτά, διάφοροι προσωπικοί κυριως λόγοι δεν θα μου επιτρέψουν να συνεχιστεί αυτή η άψογη συνεργασία μας και για την επόμενη χρόνια.
Οι σχέσεις μας παραμένουν άριστες και θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα του Αττάλου και να συνεχίσει την καλή πορεία.

Μετά τον Βαγγέλη Γαλάνη και ο Κώστας Κιρτζιαλίδης αποχωρεί από τον Άτταλο Νέας Φιλαδέλφειας.

Ο έμπειρος εξτρέμ που μετακινήθηκε την χειμερινή περίοδο στην ομάδα των δυτικών προαστίων από τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου δεν τα βρήκε στις συζητήσεις που είχε με το σύλλογο και έτσι είναι ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό.

Ο ίδιος μάλιστα με δήλωση του στο soccerlive.gr τόνισε: “Ευχαριστώ για τη συνεργασία τον Άτταλο Νέας Φιλαδέλφειας και εύχομαι στην ομάδα τα καλύτερα. Τους λίγους μήνες που βρέθηκα στην ομάδα παλέψαμε να πετύχουμε το στόχο της 1ης θέσης δίνοντας όλα τα παιδιά τον καλύτερο μας εαυτό”. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού από το 2010 έως το 2018 με επαγγελματικό συμβόλαιο την τελευταία χρονιά. Ακολούθως αγωνίστηκε μεταξύ άλλων σε Κερατσίνι, Αχαρναϊκό και Ηράκλειο. Την τρέχουσα σεζόν αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου όπου είχε 13 συμμετοχές και 10 γκολ. Έχει αγωνιστεί στο Uefa Youth League με τον Ολυμπιακό ενώ είναι και διεθνής με την Κ17.

πηγη

Προηγούμενο άρθροΠρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημ.Συμβουλίου Τετάρτη 20.4.2022 (Ωρα 7 μ.μ.)
Επόμενο άρθροΓήπεδο ΑΕΚ : Βίντεο με την πρόοδο των εργασιών
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.