Σε ένα πραγματικά επεισοδιακό παιχνίδι Άτταλος και Σούρμενα έμειναν στο 1-1

0

Σε ένα πραγματικά επεισοδιακό παιχνίδι Άτταλος και Σούρμενα έμειναν στο 1-1

Σε ένα πολύ νευρικό πρώτο ημίχρονο επιδόθηκαν Άτταλος και Σούρμενα, με τις προσωπικές μονομαχίες να… δίνουν και να παίρνουν, με τον Άτταλο να μην αξιοποιεί το διπλό στο Ηράκλειο και τον Χολαργό να περνάει στην κορυφή μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της σεζόν.

Κάτι που μπορεί να θεωρηθεί πολύ λογικό άλλωστε αν αναλογιστούμε το πόσα επρόκειτο να κριθούν από αυτό το αποτέλεσμα.

Οι μοναδικές καλές στιγμές το πρώτου μέρους ήρθαν μέσα σε ένα τρίλεπτο.

Αρχικά στο 17′ τα Σούρμενα απείλησαν με σουτ του Μασάντο, το οποίο κατέληξε στα χέρια του Τικταπανίδη, ενώ 3 λεπτά αργότερα ήρθε η απάντηση του Αττάλου, όπου ήταν και η μεγαλύτερη στιγμή μέχρι εκείνο το σημείο, όταν Μιράκα έκανε πολύ ωραία κεφαλιά, όμως ο Αθανασόπουλος πραγματοποίησε τρομερή επέμβαση για να κρατήσει το 0-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, αν και τα Σούρμενα μπήκαν ελαφρώς καλύτερα, η εικόνα δεν άλλαξε.

Μάλιστα η ομάδα του Γιάννη Τάπρατζη είχε μια καλή στιγμή στο 49ο λεπτό με σουτ του Φωστέρη, στο οποίο ο Τικταπανίδης αντέδρασε σωστά για να κρατήσει ανέπαφη την εστία του.

Από εκεί και έπειτα οι γηπεδούχοι αύξησαν την πίεση τους, δίχως όμως να έχουν κάποια καλή στιγμή, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν τα Σούρμενα για να μπουν μπροστά στο σκορ.

Ο Παπαδάκης λοιπόν στο 76ο λεπτό εκτέλεσε το φάουλ από αριστερά για να έρθει στο δεύτερο δοκάρι ο Μασάντο να ανοίξει το σκορ.

Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των φιλοξενούμενων ο Άτταλος στο 78ο λεπτό “έκρυψε” τη μπάλα, με τον Κιρτζιαλίδη να την εμφανίζει στα δίχτυα για να φέρει το ματς στα ίσια.

Το γκολ έδωσε ώθηση στους παίκτες του Γαλάνη οι οποίοι πίεσαν ασφυκτικά τους φιλοξενούμενους στα τελευταία λεπτά. Μάλιστα, στο 87ο λεπτό ο Μπουρντένης είχε την ευκαιρία να ολοκληρώσει την ανατροπή , όμως η κεφαλιά του πέρασε άουτ.

Ενώ λοιπόν βαδίσαμε στις τελευταίες στιγμές του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βρουν στο 90+3 το δρόμο προς τα δίχτυα, όμως το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ σε μια εξαιρετικά δύσκολη φάση. Αυτή η φάση έφερε τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων με αποτέλεσμα η αναμέτρηση να διακοπεί για περίπου μισή ώρα. Τελικώς οι διαιτητές βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο και έπειτα από δύο λεπτά σφύριξαν την λήξη του αγώνα.

ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ (Βαγγέλης Γαλάνης): Τικταπανίδης, Σταύρου, Μπούτιβας, Κοτσαλάς, Αγοραστός, Παληγεώργος, Κιρτζιαλίδης, Κέσκος (50′ Καραγιάννης), Μιρακα (50′ Μποτινάκης), Κοβάνης, Μπουρντένης

ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Γιάννης Τάπρατζης): Αθανασόπουλος, Αλεξανδράκης, Μαρινάκης, Οικονόμου (58′ Χαπάλογλου), Μιχελής, Καμπουρούδης, Φωστέρης, Παπαδάκης, Ντοκάι, Μασάντο, Κωτσοβός (82′ Ζυγοκώστας)

Η φάση που φωνάζει ο Άτταλος για το ακυρωθεν γκολ με τα Σούρμενα

 ΤΟΥ ΕΥΘΥΜΗ ΤΟΤΟΛΙΔΗ

πηγη

Προηγούμενο άρθροΞεκίνησε η τοποθέτηση 140 νέων κάδων απορριμμάτων σε Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα
Επόμενο άρθροΤην επέτειο της εκδημίας του μακαριστού πρώτου Μητροπολίτου της κυρού Τιμοθέου (Ματθαιάκη) τίμησε η Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.