Λαϊκή Συσπείρωση : Για την κατάσταση στους παιδικούς σταθμούς και τους πανηγυρισμούς της Δημοτικής Αρχής

0

Αυτή την εβδομάδα σταμάτησε η τροφοδοσία στους παιδικούς σταθμούς του δήμου μας καθώς η δημοτική αρχή δεν έχει προχωρήσει στην υπογραφή νέων συμβάσεων με τους προμηθευτές.

Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά… Αυτό όμως που προκαλεί ακόμα περισσότερο είναι η προσπάθεια της δημοτικής αρχής του κ. Βούρου να αποπροσανατολίσει.

Την ίδια ώρα που  δεν παραδίδονται φρέσκα υλικά για τα γεύμα των παιδιών στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς, η διοίκηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ πανηγυρίζει ότι θα ξεκινήσουν οι εργασίες για τον ιδιωτικό παιδικό σταθμό της Μητρόπολης στο δημοτικό οικόπεδο που προοριζόταν για την ανέγερση του 3ου δημοτικού βρεφονηπιακού σταθμού.

Για ακόμα μια φορά γίνεται ξεκάθαρο ότι οι επιλογές των δημοτικών αρχών που υπηρετούν τη λογική του κέρδους στη ζυγαριά κόστους – οφέλους είναι αντίθετες με τις πραγματικές ανάγκες και τα συμφέροντα των λαϊκών οικογενειών.

Προηγούμενο άρθροΕντάχθηκε στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» η πρόταση του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας για την «Προώθηση της ηλεκτροκίνησης»
Επόμενο άρθροΞεκίνησε η τοποθέτηση 140 νέων κάδων απορριμμάτων σε Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.