Τιμητική εκδήλωση για τον πρώτο Μητροπολίτη Ν. Ιωνίας κυρό Τιμόθεο στον Μητροπολιτικό Ναό της Ν. Ιωνίας

0

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Ι Σ

Την Κυριακή της Τυρινής, 6 Μαρτίου, το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας κ. Γαβριήλ θα ιερουργήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Αναργύρων στη Νέα Ιωνία και εν συνεχεία θα τελέσει Ιερό Μνημόσυνο επί τη συμπληρώσει 30 ετών από της εκδημίας του μακαριστού πρώτου Μητροπολίτου Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κυρού Τιμοθέου (Ματθαιάκη).

Μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού τιμητική εκδήλωση με ομιλία και προβολή φωτογραφικού υλικού για τον αοίδιμο Μητροπολίτη κυρό Τιμόθεο.

Παρακαλείσθε να προσέλθετε για να ενώσουμε τίς προσευχές μας υπέρ αναπαύσεως του μακαριστού Μητροπολίτου Τιμοθέου και να τιμήσουμε τον πρώτο Ποιμενάρχη της Τοπικής μας Εκκλησίας, ο οποίος οραματίστηκε και πέτυχε την οργάνωση και προκοπή της Ιεράς Μητροπόλεως, προσφέροντας τον εαυτό του για την πνευματική οικοδομή του ποιμνίου του.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

 

Στράτος Αδάμης

Γραφείο Τύπου & Διαδικτύου

Ιερά Μητρόπολις Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας,

Ηρακλείου & Χαλκηδόνος

Λεωφ. Ηρακλείου 340, 14231 Ν. Ιωνία

Τηλ: +30 210 27 53 800, FAX: +210 27 53 600

Προηγούμενο άρθροΟι Μαθητές του 2ου Γυμνασίου Νέας Φιλαδέλφειας έστειλαν το δικό τους μήνυμα ειρήνης
Επόμενο άρθροΟ Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης για τον άμαχο πληθυσμό της Ουκρανίας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.