Επιστολή Χεϊζάνογλου Παπαλουκά σχετικά με τον διαγωνισμό λογοτύπου του Δήμου

0

Προς Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας:

Λαμβάνοντας υπόψη το κείμενο με το οποίο προωθείται η πρόταση της επιτροπής προς το Δημοτικό Συμβούλιο, είναι αναγκαίο να γίνουν κάποιες διευκρινήσεις με βάση την συζήτηση που έγινε εντός της επιτροπής για την επιλογή του λογοτύπου. Με δεδομένο ότι πρόκειται για έναν διαγωνισμό ιδεών, ότι δηλαδή δεν ψηφίζουμε για ένα τελικό λογότυπο, αλλά για μια ιδέα η οποία χρήζει περαιτέρω επεξεργασίας, η απόφασή μας για την ψήφιση του λογοτύπου με το Μνημείο Μικρασιατών έγινε με την επισήμανση ότι δεν επιθυμούμε την χρήση ενός επιπλέον συμβόλου μέσα στο λογότυπο. Ότι δηλαδή επιθυμούμε την χρήση του Μνημείου Μικρασιατών, ως έχει, σε ασπρόμαυρο, χωρίς τον δικέφαλο αετό. Αυτό διευκρινίστηκε από τα μέλη που το επέλεξαν και επιθυμούμε να μεταφερθεί αυτή η επισήμανσή μας στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Με εκτίμηση,

Τα μέλη της επιτροπής

Χαράλαμπος Χεϊζάνογλου

Ευτυχία Παπαλουκά

Προηγούμενο άρθροΔωρεάν προληπτικές εξετάσεις για την έγκαιρη διάγνωση του HIV και των δύο μορφών Ηπατίτιδας B και C ξεκινά να κάνει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής
Επόμενο άρθροΕμποροπανήγυρη Πρωτομαγιάς : Επιστολή Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.