Δεύτερος ο Άτταλος παρά τη νίκη του επι του ΓΣ Αργυρούπολης – Ολοκληρώθηκε η σεζόν

0

Ολοκληρώθηκε η σεζόν με λύπη για ΓΣ Αργυρούπολης και Άτταλο, αφού ο πρώτος υποβιβάστηκε μετά από 8 χρόνια στη Β’ Κατηγορία και ο δεύτερος, παρά τη νίκη του, δεν έφτασε τελικά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, αφού στο Χολαργό δεν σημειώθηκε έκπληξη.

Το γκολ του Κιρτζιαλίδη στο 33′ ήταν αρκετό να κρίνει το ματς υπέρ των φιλοξενούμενων, οι οποίοι επικράτησαν με 1-0. Δύο πέναλτι ζήτησαν οι γηπεδούχοι στο 1′ και στο 35′ που είχαν τις στιγμές τους και για να προηγηθούν στο σκορ ή έστω να ισοφαρίσουν και να πάμε σε ένα φινάλε θρίλερ στον αγώνα.

Να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη του αγώνα βραβεύτηκε από τον ΓΣ Αργυρούπολης για την προσφορά του στην ομάδα και το αθηναϊκό ποδόσφαιρο ο γκολκίπερ Μιχάλης Παγούδης, ο οποίος αποσύρεται από τον σύλλογο λόγω ορίου ηλικίας. Την πλακέτα παρέδωσαν στον έμπειρο τερματοφύλακα ο Γιάννης Λεβέντης και ο Κώστας Ασημάκης.

Διαιτητές: Δημητρακόπουλος, Απτόσογλου-Σαμοΐλης

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Λεβέντης): Παγούδης, Μπιζίνης, Γοργάκης, Γεωργάκας, Ασημάκης (75′ Γκρεβτσίδης), Κορκολής, Χρήστου (85′ Γιαννίκος), Λεβέντης, Κωστόπουλος (46′ Προμπονάς), Κοκκινέλης, Δρακοντίδης

ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ (Βαγγέλης Γαλάνης): Τικταπανίδης, Σταύρου, Χιώτης, Φούφας, Αγοραστός, Μποζινάκης (75′ Στεφανής), Κιρτζιαλίδης (70′ Καλατζής), Κέσκος, Μιράκας, Κοβάνης (60′ Σταθακόπουλος), Αγκόλι.

Πηγη

Προηγούμενο άρθροΓήπεδο ΑΕΚ : Βίντεο με την πρόοδο των εργασιών
Επόμενο άρθροΟ Σκακιστικός Όμιλος Νέας Φιλαδέλφειας,  προκηρύσσει το δεύτερο της σειράς τουρνουά Rapid το έτος 2022 με διεθνή αξιολόγηση, με την ονομασία «2ο Rapid  2022».
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.