Γαλάνης: Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις και τη σημασία του αγώνα

0

Μία από τις πιο σημαντικές νίκες, της φετινής σεζόν, νίκη που δεν αποκλείεται να αποδειχθεί καθοριστική στην έκβαση της μάχης τίτλου στον 2ο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ, πανηγύρισε το απόγευμα του Σαββάτου (26/2) ο Άτταλος.

Η ομάδα της Ν. Φιλαδέλφειας πήρε το «τρίποντο» στο γειτονικό Ηράκλειο (0-2) και παρέμεινε το φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, μόλις δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε. Ο Βαγγέλης Γαλάνης απένειμε τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του, ενώ στάθηκε και στη φιλοξενία του αντιπάλου. «Κάναμε μία καθαρή νίκη απέναντι σε μία ομάδα που καιγόταν για βαθμούς. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις και τη σημασία του αγώνα. Ελπίζω ότι αυτή η νίκη θα μας δώσει ακόμη περισσότερη ώθηση για τη συνέχεια» σχολίασε χαρακτηριστικά ο νεαρός τεχνικός και πρόσθεσε: «Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα του Ηρακλείου για τη φιλοξενία της. Είναι σημαντικό σε τέτοιας κρισιμότητας παιχνίδια να υπάρχουν τέτοιες φιλοξενίες».

πηγη

Προηγούμενο άρθροΛαϊκή Συσπείρωση : Ερώτηση για τη διακοπή του προγράμματος των σχολικών γευμάτων
Επόμενο άρθροΟ Δήμος Ηρακλείου Αττικής συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης για τους αμάχους της Ουκρανίας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.