Τρόμος το βράδυ της Δευτέρας στην περιοχή του Ηρακλείου Αττικής

0

Τρόμος το βράδυ της Δευτέρας στην περιοχή του Ηρακλείου Αττικής

Ένας άντρας επιτέθηκε το βράδυ της Δευτέρας σε καθηγήτρια, τη στιγμή που μόλις είχε μπει στο αυτοκίνητό της, στην περιοχή του Ηρακλείου Αττικής. Ο άγνωστος προχώρησε προς το μέρος της, άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου, της ακούμπησε ένα βρεγμένο πανί στο στόμα και τη νάρκωσε.

πηγη

Προηγούμενο άρθροΑποστολή εισήγησης Οικονομικής Υπηρεσίας Δήμου επι Εναλλακτικής Πρότασης Δημ. Συμβούλων για τα τέλη καθαριότητας και φωτισμού έτους 2022 Μοναδικό θέμα Η.Δ. Αποψινής τακτικής συνεδρίασης Δ.Σ.-Ωρα 7 Μ.Μ.)
Επόμενο άρθροΜε εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας στο άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.