Ποινική δίωξη στον 20χρονο χούλιγκαν που επιτέθηκε σε 15χρονο ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Κ15

0

Απίστευτο γεγονός κατήγγειλε το βράδυ της του Σαββάτου η ΠΑΕ ΑΕΚ. Νεαρός ποδοσφαιριστής της ομάδας κάτω των 15 δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι στην Πεύκη, έξω από φροντιστήριο κι ενώ βρισκόταν σε αυτό με συμμαθητές του, επειδή φορούσε διακριτικά της ομάδας του!

Το θύμα επέστρεφε από αγώνα της Κ17 της Ένωσης και δράστης είναι γνωστός, στην περιοχή, οργανωμένος οπαδός άλλης ομάδας.

Ενώπιον του εισαγγελέα οδηγήθηκε ο φερόμενος ως δράστης ο οποίος επιτέθηκε με μαχαίρι σε 15 χρονο ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Κ15. Η σύλληψη του έγινε αργά χθες το βράδυ στο κέντρο της Αθήνας, την ώρα που σύμφωνα με τις αρχές επιχείρησε να κλέψει ένα μαγαζί, απειλώντας τον ιδιοκτήτη.

Διαβάστε περισσότερα εδώ 

Προηγούμενο άρθροΑκάθεκτη συνεχίζει στο Πρωτάθλημα η ΦΕΑ , παρέσυρε και τον Πανελευσινιακό με 90-78
Επόμενο άρθροΤο Σάββατο 26 Φεβρουαρίου ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής συμμετέχει με άλλους 40 δήμους στη δράση του Όλοι Μαζί Μπορούμε και συγκεντρώνει δωρεές βιβλίων
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.