Οχι στη Βία Έμφυλη ή οπαδική Μήνυμα-Κάλεσμα απο τον Ατταλο ΝΦ και του Δικτύου Γυναικών ΝΦ-ΝΧ στον σημερινό αγώνα με τον Αστέρα Ζωγράφου

0

 

Ο Άτταλος ΝΦ και το Δίκτυο Γυναικών ΝΦ-ΝΧ ενώνουν τις φωνές τους με το μήνυμα “ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ ΕΜΦΥΛΗ Ή ΟΠΑΔΙΚΗ” και καλούν ολα τα μέλη να παρεβρεθούν στον σημερινό αγώνα Σαββάτου 19/2 στις 14 30 με τον Αστέρα Ζωγράφου στο γήπεδο του Κόκκινου Μυλου
Χθές Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 19:00 πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας της Ακαδημίας στο προπονητήριο του συλλόγου.
Η εκδήλωση (λόγω των περιοριστικών μέτρων) πραγματοποιήθηκε στον υπαίθριο χώρο του γηπέδου με την συμμετοχή αθλητών και γονέων. Σε ότι αφορά το διαδικαστικό υπηρξε μία μεγάλη πίτα όπου κόπηκαν κομμάτια για κάθε τμήμα της Ακαδημίας, με έπαθλο για το τμήμα ένα βραδινό τραπέζι για τους αθλητές του, προσφορά από τον σύλλογο. Επιπλέον υπήρχαν και ατομικά κομμάτια πίτας τα οποία μοιράστηκαν με έπαθλο ένα αθλητικό μπουφάν, προσφορά και αυτό του συλλόγου.

 

Προηγούμενο άρθροΑ.Γούλας : Νοικοκυριά στα πρόθυρα νευρικής κρίσης και οι απορημένοι Δήμοι!
Επόμενο άρθροΟλοκληρώθηκαν οι εργασίες αναβάθμισης του ποδοσφαιρικού γηπέδου 5Χ5 του Αγίου Γεωργίου στη Νέα Ιωνία
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.