Α.Γούλας & Ε.Παπαλουκά : Πρόταση καταδίκης της οπαδικής βίας και τήρησης ενός λεπτού σιγής στη μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού

0
Του Αλέκου Γούλα
Προς τον Δήμαρχο, 
τον Πρόεδρο και 
τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας
Πρόταση καταδίκης της οπαδικής βίας και τήρησης ενός λεπτού σιγής στη μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού
Παρακαλούμε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη συνεδρίαση του Δημοτικού  Συμβουλίου που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου, ως ελάχιστος φόρος τιμής στη μνήμη του αδικοχαμένου, μόλις στα 19 του χρόνια, Άλκη Καμπανού, που δολοφονήθηκε με οπαδικά κίνητρα.
Επίσης, οφείλουμε να καταδικάσουμε τα αυξανόμενα περιστατικά οπαδικής βίας που, όπως δείχνουν τα στοιχεία, φαίνεται να  παίρνουν τεράστιες διαστάσεις. Όλοι μας έχουμε γίνει άλλωστε  -πρόσφατα αλλά και στο παρελθόν- μάρτυρες περιστατικών οπαδικής βίας και στο Δήμο μας.
Τέλος, και εν όψη της λειτουργίας του γηπέδου της ΑΕΚ και της μεγάλης επισκεψιμότητας σε αυτό, ας σκεφτούμε ως Δημοτικό Συμβούλιο τυχόν δράσεις που, σε συνεργασία και με άλλους φορείς, θα προλάβουν δυσάρεστες καταστάσεις για τους κατοίκους, τους μαθητές, τους επαγγελματίες και τους φιλάθλους της περιοχής μας.
Με εκτίμηση
Οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι
Αλέκος Γούλας
Ευτυχία Παπαλουκά
Προηγούμενο άρθροAniello Desiderio και Zoran Dukic στο Φεστιβάλ Κιθάρας του Χαλκηδόνιου Ωδείου
Επόμενο άρθροΑποστολή εισήγησης Οικονομικής Υπηρεσίας Δήμου επι Εναλλακτικής Πρότασης Δημ. Συμβούλων για τα τέλη Καθαριότητας και Φωτισμού Ετους 2022 (Μοναδικό θέμα Η.Δ. Αποψινής τακτικής συνεδρίασης Δ.Σ.-Ωρα 7 Μ.Μ.)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.