Δυο Μεταγραφές για τον Άτταλο Νέας Φιλαδέλφειας

0

Δυο Μεταγραφές για τον Άτταλο Νέας Φιλαδέλφειας λίγες ώρες πριν το πρώτο επίσημο ματς για το 2022 με αντίπαλο τα Πετράλωνα.

Στην ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας θα αγωνίζεται από εδώ και στο εξής ο Μπλέντι Αγκόλι.

Ο 25χρονος Αλβανός μέσος μετά από μια μακρά θητεία στην ομάδα της Ηλιούπολης τα βρήκε σε όλα με το σύλλογο των δυτικών προαστίων και έτσι θα προπονείται και πάλι υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Γαλάνη με τον οποίο είχε συνεργαστεί στον Ήλιο από την κοινή τους θητεία.

Μεταξύ άλλων, το νέο απόκτημα του Άτταλου έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του στο Καματερό επίσης με μεγάλη επιτυχία.

Περίπου δεκατέσσερις μήνες μετά το μικρό πέρασμα που είχε στις αρχές της περσινής σεζόν, ο Νίκος Γκιώνης επέστρεψε στον Άτταλο Ν. Φιλαδέλφειας, με σκοπό να βάλει κι αυτός το… λιθαράκι του στην προσπάθεια για κατάκτηση της πρώτης θέσης στον 2ο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ.

Ο ακραίος αμυντικός προέρχεται από ένα γεμάτο αγωνιστικό τρίμηνο στη Β’ Κατηγορία με τη φανέλα του ΠΑΣ Γαλάτσι, ενώ πέρσι είχε φορέσει και τη φανέλα των Μελισσίων. Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί, επίσης, σε Ηλιούπολη και Παλαιό Φάληρο, ενώ πλέον τίθεται στη διάθεση του Βαγγέλη Γαλάνη.

πηγη

Προηγούμενο άρθροΤέταρτος κύκλος διαλέξεων φιλοσοφίας με κύρια θεματική “Η Φιλοσοφία σύμβουλος της ζωής του ανθρώπου. Ο πρώτιστα πρακτικός χαρακτήρας της.”
Επόμενο άρθροΠρόγραμμα για την ανακύκλωση των φυσικών χριστουγεννιάτικων δέντρων εφαρμόζει και φέτος ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.