Συνελήφθη 38χρονος αλλοδαπός για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης στη Νέα Χαλκηδόνα

0

Πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο-φυτώριο υδροπονικής καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, εντοπίστηκε μέσα σε διαμέρισμα, στη Νέα Χαλκηδόνα Αττικής, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, ενώ συνελήφθη 38χρονος αλλοδαπός.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, έπειτα από διερεύνηση πληροφοριών για άτομο που δραστηριοποιείται στην καλλιέργεια και πώληση σημαντικών ποσοτήτων κάνναβης, διασταύρωσης στοιχείων και εξακρίβωσης χώρων, ταυτοποιήθηκε ο καλλιεργητής-διακινητής και πιστοποιήθηκε η εγκληματική δράση του.

Σε ειδική επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών στο διαμέρισμα εντοπίστηκε το εργαστήριο-φυτώριο και συνελήφθη ο 38χρονος.

Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων: 440 δενδρύλλια κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας, κάνναβη βάρους 2 κιλών και 400 γραμμαρίων, 23 φυσίγγια των 7.62 mm, γεμιστήρας πιστολιού, το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και ψηφιακή συσκευή μέτρησης θερμοκρασίας και υγρασίας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών
πηγη

Προηγούμενο άρθρο«Παροχή ενημέρωσης για την κατάσταση στα 2 Κ.Ε.Π. του Δήμου μας – Χορήγηση εγγράφων»
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση Ευτυχίας Παπαλουκά & Αλέκου Γούλα για την αναβολή της 1ης Ειδικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.