Δεν τα κατάφερε ο Άτταλος ηττήθηκε στο ντέρμπι απο τον Αθηναϊκό

0

Δεν τα κατάφερε ο Άτταλος ηττήθηκε στο ντέρμπι απο τον Αθηναϊκό.

Σπουδαία νίκη πανηγύρισε ο Αθηναϊκός που τον φέρνει στην 5αδα του 2ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ.

Η ιστορική ομάδα επικράτησε του Άτταλου Νέας Φιλαδέλφειας με 1-0 χάρη σε γκολ του Κοντού στο 28′. Μάλιστα το αποτέλεσμα αυτό φέρνει την ομάδα του Βαγγέλη Γαλάνη να έχει συγκάτοικο πλέον στην κορυφή τον Χολαργό και να βρίσκεται στο +2 από τη Νέα Ιωνία.

Στο 17′ ακυρώθηκε ως οφσάιντ για τον Αθηναϊκό γκολ του Δρόση, ενώ στο 30′ οι λόρδοι είχαν δοκάρι με σουτ του Κατσούλα. Στο 11′ οι τζαλορόσι ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα που δέχτηκε ο Σέχι.

Στο 87′ ακυρώθηκε ως επιθετικός φάουλ το γκολ του Ταμπάκη για τον Άτταλο.

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος) Ρούμπας, Κατσαούνος, Βασιλείου, Κατσούδας, Δρόσης, Μαυρομματάκης, Σέχι (50′ Φούρλας (61′ Λεβέντης), Κατσούλας, Βουλτσίδης (90′ Ταρσαναλής), Μπαλατσούρας, Κοντος.

ΑΤΤΑΛΟΣ (Βαγγέλης Γαλάνης) Τικταπανίδης, Σταύρου, Μπούτιβας (46′ Καραγιάννης), Στεφανής (46′ Αγοραστός), Κωτσαλάς, Παληγεώργος, Ταμπάκης, Κουϊμελής (30′ Μιράκα), Κοβάνης, Αγκόλι, Δήμος.

Προηγούμενο άρθροΑναβολή Εγκαινίων Έκθεσης Φωτογραφίας – Ανακοίνωση εξέδωσε η Ι.Μητρόπολη
Επόμενο άρθροΚλειστά σχολεία λόγω κακοκαιρίας Δευτέρα και Τρίτη- Tι αποφασίστηκε
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.