Γενική αργία κηρύχθηκε για αύριο σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα λόγω της κακοκαιρίας – Πολύ δύσκολη αναμένεται η σημερινή νύχτα

0

Γενική αργία κηρύχθηκε για αύριο σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα λόγω της κακοκαιρίας. Οι πολίτες καλούνται να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.

Επίσης, κρίθηκε απαραίτητη η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σε όλο το οδικό δίκτυο του νομού Αττικής, ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας.

ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ / ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Πολλά ήταν τα προβλήματα που σημειώθηκαν στους δρόμους σε όλη τη χώρα. Στην Αττική, συγκεκριμένα, τα αυτοκίνητα κόλλησαν στο χιόνι ακόμα και σε κεντρικούς δρόμους.

Η Αττική Οδός έκλεισε για αρκετές ώρες, με δεκάδες οδηγούς να μένουν εγκλωβισμένοι στα οχήματά τους, ενώ αργά το απόγευμα ξεκίνησε επιχείρηση απεγκλωβισμού και ανοίγματος του δρόμου.

Η επιχείρηση απεγκλωβισμού θα γίνει από έξι σημεία. «Το μέλημά μας είναι να βγάλουμε τον κόσμο από την Αττική οδό», λένε. Στις 20:00 οι ανακοινώσεις ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης.

Πολύ δύσκολη αναμένεται η σημερινή νύχτα, εξαιτίας των σφοδρών χιονοπτώσεων, ενώ αύριο από μεσημέρι αναμένεται μικρή βελτίωση και από το βράδυ τα έντονα φαινόμενα θα σταματήσουν.

Η έντονη χιονόπτωση θα συνεχίσει μέχρι απόψε τα μεσάνυχτα με αμείωτη ένταση, ενώ στη συνέχεια και μέχρι τις 9 το πρωί θα εμφανιστεί μικρή εξασθένηση.

 

Η χιονόπτωση δεν θα σταματήσει και κατά διαστήματα θα σημειωθούν εξάρσεις. Τα φαινόμενα θα είναι λιγότερο έντονα από μεσημέρι και μετά.

Από το απόγευμα της Τρίτης και μετά τα φαινόμενα θα περιοριστούν μέχρι να σταματήσουν, αργά το βράδυ.

Επιδεινώνονται τα προβλήματα στις συγκοινωνίες της Αθήνας εξαιτίας της κακοκαιρίας «Ελπίδα».

Στη γραμμή 1 του Μετρό, δηλαδή στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, η κυκλοφορία γίνεται πλέον στο τμήμα Πειραιάς-Ν. Ιωνία και αντίστροφα, λόγω έντονων καιρικών φαινομένων.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα η κυκλοφορία γινόταν στο τμήμα Πειραιάς-Ειρήνη.

Επίσης, στη Γραμμή 7 του τραμ «Ασκληπιείο Βούλας – Ακτή Ποσειδώνος» προσωρινός τερματικός σταθμός είναι η στάση «ΠΑΛ. ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ», λόγω πτώσης δέντρου στην εναέρια γραμμή ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ προς ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑ.

Τέλος, σε ό,τι αφορά τη λειτουργία των γραμμών 2 & 3 του μετρό η κίνηση διεξάγεται κανονικά, πλην του τμήματος Πλακεντίας-Αεροδρόμιο

Προηγούμενο άρθροΔύσκολη η νύχτα σε Νέα Φιλαδέλφεια / Χαλκηδόνα – Η μάχη με την κακοκαιρία “Ελπίδα” φαίνεται πως θα είναι σκληρή
Επόμενο άρθροΠαρέμβαση του Νίκου Σερετάκη για τις εκτεταμένες διακοπές στη Νέα Χαλκηδόνα και σε άλλα σημεία του Δήμου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.