Εορταστικό τουρνουά φιλίας 2022 – Η Ενημέρωση απο τον Άτταλο

0
Η ενημέρωση του Συλλόγου
Σας ενημερώνουμε ότι για τους αθλητές που θα αγωνιστούν στα εορταστικά τουρνουά από 3 έως 5 Ιανουαρίου 2022 θα τηρηθούν σύμφωνα με το ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο τα παρακάτω:
Για τα τμήματα Κ16 και Κ14 όλοι οι αθλητές θα πρέπει να έχουν μαζί τους σε έντυπη μορφή rapid test την 1η ημέρα και self test την 3η ημέρα.
Για τα τμήματα Κ12 και Κ10 όλοι οι αθλητές θα πρέπει να έχουν μαζί τους σε έντυπη μορφή self test την 1η και την 3η ημέρα.
Εξαιρούνται οι πλήρως εμβολιασμένοι και νοσήσαντες οι οποίοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους σε έντυπη μορφή το αντίστοιχο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.
Τα παραπάνω έντυπα θα παραδίδονται στον προπονητή του τμήματος και ακολούθως θα ελέγχονται από τον γιατρό του αγώνα.
Προηγούμενο άρθροΑγρυπνία για την εορτή της Περιτομής του Κυρίου και του Αγ. Βασιλείου τέλεσε ο Μητροπολίτης Ν. Ιωνίας
Επόμενο άρθροΧριστουγεννιάτικα νεανικά τουρνουά online 4 & 6 Ιανουαρίου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.