Ο Άτταλος ήταν ο μεγάλος κερδισμένος στο ντέρμπι του 2ου ομίλου με τη Νέα Ιωνία

0

Ο Άτταλος ήταν ο μεγάλος κερδισμένος στο ντέρμπι του 2ου ομίλου με τη Νέα Ιωνία αφού έμεινε στο 1-1 διατηρώντας το αήττητο που τον διατηρεί στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το ματς έγινε κάτω από την παρουσία αρκετού κόσμου που βρέθηκε στο δημοτικό στάδιο Νέας Ιωνίας παρακολουθώντας ένα ντέρμπι, που είχε ένταση ευκαιρίες και πολύ πάθος.

Μόλις στο 3′ ο Κομνηνός ταλαιπώρησε την άμυνα του Άτταλου και έκανε τη σέντρα όμως την τελευταία στιγμή οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων απομάκρυναν.

Στο 9′ η Νέα Ιωνία έχασε σπουδαία φάση με οτν Μπεσού, με τον Άτταλο να σπαταλάει στο 20′ μεγάλη ευκαιρία. Ο Ταμπάκης γύρισε το σώμα του και έκανε το σουτ με τη μπάλα να φεύγει μόλις άουτ.

Στο 21′ ο Στεφανής δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τη σέντρα-αλφάδι του Παληγεώργου και ανάγκασε τον Παπουτσή στην επέμβαση του αγώνα.

Στο 22′ η Νέα Ιωνία είχε καλή στιγμή όταν ο Κομνηνός γύρισε με το σώμα του τους αμυντικούς του Άτταλου όμως δεν πρόλαβε να σουτάρει και στην κόντρα επίθεση ήταν η σειρά της ομάδα του Βαγγέλη Γαλάνη να χάσει ευκαιρία.Ο Ταμπάκης κέρδισε στο… σπριντ τον Νταϊφώτη και έκανε το σουτ που σταμάτησε στα πόδια του Παπουτσή. Στο 27′ η Νέα Ιωνία βρέθηκε κοντά στο γκολ όμως ο Ούτσικας δεν νίκησε τον Τικταπανίδη καθώς το σουτ που έκανε έφυγε μόλις άουτ.

Στο 44′ έγινε το 1-0 όταν ο Ούτσικας έκανε το σουτ έξω από την περιοχή και νίκησε τον Τικταπανίδη για το 1-0. Στο 45+2 οι γηπεδούχοι μπορούσαν να κάνουν το 2-0, όταν η μπάλα πέρασε τον Τικταπανίδη που δεν έκανε καλό υπολογισμό και ο Κομνηνός πλάσαρε άουτ.

Στο β’ μέρος ο Άτταλος πίεσε και στο 48′ έφτασε κοντά στο 1-1 όμως οι αμυντικοί της Νέας Ιωνίας εδιωξαν την τελευτάια στιγμή τη μπάλα. Στο 65′ ο Άτταλος έφτασε μια ανάσα από το 10-1 όταν ο Δήμος γύρισε τη μπάλα στο σημείο του πέναλτι όμως το Ταμπάκης δεν έπιασε το σουτ όπως θα ήθελα με τη μπάλα να φεύγει άουτ.

Στο 74′ ο Καραγιάννης έχασε επίσης μεγάλη ευκαιρία για να φτάσουμ στο 82′ όταν ο Παληγεώργος έκανε τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και ο Καραγιάννης με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Κώστας Ψυρόπουλος) Παπουτσής, Φρατζέσκος (90′ Φρατζέσκος), Πετράς, Σιγάλας, Νταϊφώτης, Μπανιάς (90′ Ντιρμίσι), Κομνηνός, Παπαδόπουλος, Μπεσού (73′ Νησαριώτης), Σισσέ (62′ Καλογερής), Ούτσικας.

ΑΤΤΑΛΟΣ (Βαγγέλης Γαλάνης): Τικταπανίδης, Σταύρου, Μιράκα, Αγοραστός, Στεφανής (55′ Μουρεζίνης), Παληγεώργος, Δήμος (85′ Μποζινάκης), Κωτσαλάς, Ταμπάκης, Κοβάνης, Καραγιάννης

πηγη

Προηγούμενο άρθροΆτταλος Νέας Φιλαδέλφειας – Χριστουγεννιάτικη γιορτή των αθλητών Ακαδημίας σήμερα στις 17 30
Επόμενο άρθροΙσοπεδωτική η ΦΕΑ με άμυνα που… έσπαγε κόκκαλα – Έφτασε στην έκτη νίκη της στο Πρωτάθλημα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.