Τα στιγμιότυπα το αγώνα Νέα Ιωνία – Άτταλος 1-1

0

Ο Άτταλος ήταν ο μεγάλος κερδισμένος στο ντέρμπι του 2ου ομίλου με τη Νέα Ιωνία αφού έμεινε στο 1-1 διατηρώντας το αήττητο που τον διατηρεί στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το ματς έγινε κάτω από την παρουσία αρκετού κόσμου που βρέθηκε στο δημοτικό στάδιο Νέας Ιωνίας παρακολουθώντας ένα ντέρμπι, που είχε ένταση ευκαιρίες και πολύ πάθος.

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Κώστας Ψυρόπουλος) Παπουτσής, Φρατζέσκος (90′ Φρατζέσκος), Πετράς, Σιγάλας, Νταϊφώτης, Μπανιάς (90′ Ντιρμίσι), Κομνηνός, Παπαδόπουλος, Μπεσού (73′ Νησαριώτης), Σισσέ (62′ Καλογερής), Ούτσικας.

ΑΤΤΑΛΟΣ (Βαγγέλης Γαλάνης): Τικταπανίδης, Σταύρου, Μιράκα, Αγοραστός, Στεφανής (55′ Μουρεζίνης), Παληγεώργος, Δήμος (85′ Μποζινάκης), Κωτσαλάς, Ταμπάκης, Κοβάνης, Καραγιάννης

Τα στιγμιότυπα του αγώνα 

πηγη

Προηγούμενο άρθροΈνα διαφορετικό τουρνουά διοργάνωσαν την περασμένη Κυριακή οι Ακαδημίες Ποδοσφαίρου του Δήμου Ηρακλείου Αττικής
Επόμενο άρθροΜε απίστευτο θράσος ληστές κατάφεραν να εισβάλουν σε σπίτι στη Νέα Ιωνία – Tραυμάτισαν τον 62χρονο ένοικο
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.