Συνεχίζει ακάθεκτος προς την κορυφή ο Άτταλος – Διπλό στο 93′ στα Σούρμενα

0

Μεγαλη νίκη πανηγύρισε ο Άτταλος Νέας Φιλαδέλφειας στο Ελληνικό επικρατώντας στο 93′ των Σουρμένων με 1-2.

Η ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας πήρε αυτό που ήθελε από το ματς χάρη σε γκολ του Κοβάνη στο 93′ μένοντας στην κορυφή του 2ου ομίλου με 23 βαθμούς.

Στο α’ μέρος οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μπουν δυνατά και να… παγώσουν το γήπεδο του Ελληνικού όταν στο 2′ ο Κοβάνης με ωραίο σουτ έκανε το 0-1.

Στη συνέχεια τα Σούρμενα προσπάθησαν να ισορροπήσουν όμως ο Άτταλος πατούσε καλύτερα και στο 16′ είχα καλή στιγμή με το σουτ του Κοβάνη να καταλήγει μόλις άουτ.

Στο 23′ το σουτ του Ντοκάι ήταν αδύναμο με αποτέλεσμα να μπλοκάρει ο Τικταπανίδης, ενώ στο 25′ ο Δήμος έβγαλε φοβερή κάθετη πάσα στον Κοβάνη που έκανε το σουτ από πλάγιο όμως η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 27′ ο Πετριτάι έχασε μεγάλη ευκαιρία αφού μετά από κόρνερ έπιασε την κεφαλιά όμως ο Τικταπανίδης αντέδρασε σωστά και έδιωξε εντυπωσιακά. Στην εξέλιξη της φάσης ο Φαμπίνιο έκανε το σουτ με τη μπάλα να καταλήγει άουτ.

Στο 38′ ήρθε η ισοφάριση όταν ο Πετριτάι με ατομική ενέργεια και ωραία σέντρα βρήκε τον Ντοκάι ο οποίος με διπλή ενέργεια ισοφάρισε σε 1-1.

Στο β’ μέρος ο ρυθμός δεν ήταν όπως στο α’ ημίχρονο, με τον Δήμο στο 60′ να βλέπει το σουτ που επιχείρησε να καταλήγει άουτ.

Στο 63′ ο Κοβάνης έκανε την ατομική ενέργεια και το σουτ με τη μπάλα να φεύγει άουτ, ενώ στο 64′ η κεφαλιά του Καραγιάννη πέρασε άουτ μετά το κόρνερ του Δήμου.

Στο 69′ ο Άτταλος έμεινε με παίκτη λιγότερο στο γήπεδο λόγω αποβολής του Αγοραστού με δεύτερη κίτρινη για σπρώξιμο σε διεκδίκηση της μπάλας πάνω στον Μασάδο, ωστόσο, αυτή η κατάσταση έκανε πιο δυνατή την ομάδα του Βαγγέλη Γαλάνη που κρατούσε το καλύτερο για το τέλος.

Στο 79′ ο Δουγένης έχασε μεγάλη ευκαιρια για να δώσει το προβάδισμα στα Σούρμενα αφού η κεφαλιά του μετά τη σέντρα του Αγγέλη πέρασε άουτ. Στο 88′ ο Άτταλος προειδοποίησε όταν ο Δήμος έκανε την προβολή μετά τη σέντρα του Σταύρου με τη μπάλα να καταλήγει άουτ.

Στο 3′ των καθυστερήσεων ο Άτταλος βρήκε το τέρμα που του χάρισε τη νίκη όταν ο Κοβάνης με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-2 και έστειλε στα κάγκελα τους φίλους των φιλοξενούμενων.

ΡΟΗ ΑΓΩΝΑ

4′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΤΤΑΛΟ. 1-2 Δήμου και Κοβάνη, η μπάλα καταλήγει στον τελευταίο που με ωραίο σουτ κάνει το 0-1.

16′ Σουτ Κοβανη αουτ

23′ Σέντρα Πετριτάι ο Ντοκάι στο δεύτερο δοκάρι κάνει το σουτ όμως είναι αδύναμο με αποτέλεσμα ο Τικταπανιδης να μαζέψει με τα χέρια.

25′ Ο Δήμος βγάζει φοβερη κάθετη στον Κοβανη που κάνει το σουτ από πλάγια με τη μπάλα να καταλήγει άουτ

27 Κόρνερ για τα Σούρμενα κεφαλια Πετριτάι ο Τικταπανιδης εκτινάσσεται και διώχνει.

38′ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΑ ΣΟΥΡΜΕΝΑ Μετά από ατομική ενέργεια και σεντρα του Πετριτάι ο Ντοκάι έκανε την προβολή με τον Τικταπανιδη να διώχνει αρχικά όμως στην επαναφορά ο ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων δεν αστόχησε και έφερε το ματς στα ίσια και το 1-1.

ΠΗΓΗ

ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Γιάννης Ταπραντζης) Αθανασόπουλος, Αγγέλης, Μαρινάκης (87′ λ.τρ. Αλεξανδράκης), Καμπουρούδης, Οικονόμου, Γιαννούλης, Ντοκάι, Παπαδάκης, Χαπάλογλου, Μασάδο (74′ λ.τρ. Δουγένης), Πετριτάι.

ΑΤΤΑΛΟΣ (Βαγγέλης Γαλάνης) Τικταπανίδης, Σταύρου, Στεφανής, Κωτσαλάς, Αγοραστός, Παληγεώργος, Ταμπάκης (80′ Κέσκος), Δήμος (90+1′ Δούμτσης), Κοβάνης, Μουρεζίνης (59′ Μουρεζίνης), Μιράκας.

 

Προηγούμενο άρθροΣΟΝΦ : Αποτελέσματα Δρεπανιώτης – Παιδων Κορασίδων
Επόμενο άρθροΠυρπόλησαν αυτοκίνητα σε Νέα Χαλκηδόνα και Μενίδι
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.