Γήπεδο ΑΕΚ: Βίντεο με την πρόοδο των εργασιών

0

 

Συνεχίζονται παρα την βροχερή εβδομάδα οι εργασίες στο Γήπεδο της ΑΕΚ και συγκεκριμένα η ολοκλήρωση του κεντρικού κτηρίου (πολυχώρος, μουσείο κλπ) και η αρχιτεκτονική επένδυση των εξωτερικών χώρων της “Αγιά Σοφιάς”.

Απρόσκοπτα προχωρούν και οι εργασίες για την υπογειοποίηση των οδών Φωκών και Πατριάρχου Κωνσταντίνου. Εχουν ξεκινήσει οι εργασίες διαμόρφωσης του περιβάλλοντα χωρου για την πεζοδρόμηση της οδου Π.Κωνσταντίνου με την τοποθέτηση των κυβόλιθων

Δείτε τo σημερινό (26/11/2021) που ετοίμασε αποκλειστικά για την Εφημερίδα Fx-news, το aekidea.org  οπου μπορείτε να μαθαίνετε ολα τα τελευταία νέα απο τα τμήματα της ΑΕΚ και καθημερινή ενημέρωση απο τις εργασίες που γίνονται για την κατασκευή του νέου Γηπέδου της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια

Προηγούμενο άρθροΗμερολόγιο 2022: «Ενθύμιον Σμύρνης»
Επόμενο άρθροΦιλοσοφία και καθημερινός Βίος : Πρόσκληση διάλεξης + Συνολικό πρόγραμμα διαλέξεων
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.