Δημοτικό συμβούλιο την Τετάρτη (26/05)

0
Το συμβούλιο θα μεταδοθεί σε Live streaming

Την Τετάρτη 26 Μαΐου 2021 και ώρα 7 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί -διά τηλεδιάσκεψης- τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:

ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  1. Επικύρωση πινάκων ωφελουμένων  της πράξης  «ΔΟΜΗ ΣΙΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΥ Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – Ν.ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ» με κωδικό ΟΠΣ 5003609  οικ. έτους 2021 (Β΄ΦΑΣΗ).
  2. Έγκριση τροποποίησης του Κανονισμού Οικονομικής Διαχείρισης της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου, βάσει της αριθ. 87/2021 απόφασης του Διοικητικού της Συμβουλίου.
  3. Έγκριση Πρακτικού Κλήρωσης και συγκρότηση επιτροπής προσωρινής-οριστικής παραλαβής του έργου «Προστασία, διαχείριση και ανάπλαση Άλσους Νέας Φιλαδέλφειας»-Α.Μ.141/2016.
  4. Έγκριση κριτηρίων επιλογής αιτήσεων εγγραφής στους Παιδικούς και  Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.
  5. Έγκριση απαλλαγής από το ενιαίο ανταποδοτικό τέλος καθαριότητας για κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος επί της οδού Χρ.Σμύρνης 8-Ν.Φ. λόγω των εκτελούμενων έργων υπογειοποίησης.
  6. Έγκριση πρωτοκόλλου παραλαβής εργασιών-υπηρεσιών του Δήμου
Προηγούμενο άρθροΑπόμαχοι Ν.Φ.: Ασφαλτοστρώνεται η οδός Αναξαγόρα (Σοφούλη)
Επόμενο άρθροΝ.Φ.: Τα αποτελέσματα των rapid tests
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.