Δημοτικό συμβούλιο την Τετάρτη με 8 θέματα

0

Την Τετάρτη 7 Απριλίου 2021 και ώρα 7 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί -διά τηλεδιάσκεψης- τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:

Παρακολουθείστε ΕΔΩ σε ζωντανή μετάδοση την συνεδρίαση

 

ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  1. Έγκριση ψηφίσματος του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου για τις συμβάσεις του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας 2020 του ΟΑΕΔ (επανεισαγωγή).

  2. Έγκριση αριθ. 2/2020 και 3/2020 πρακτικών επιτροπής εξέτασης αιτημάτων κοπής δένδρων επί κοινοχρήστων χώρων του Δήμου, βάσει των αριθ. 6/2021 και 7/2021 αντίστοιχων αποφάσεων-εισηγήσεων της Ε.Π.Ζ.

  3. Έγκριση 1ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δήμου οικ. έτους 2021, βάσει σχετικής απόφασης-εισήγησης της Οικ. Επιτροπής (επανεισαγωγή).

  4. Έγκριση ίδρυσης Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.) (επανεισαγωγή).

  5. Έγκριση τροποποίησης προγραμματικής σύμβασης για την υλοποίηση της δημοτικής συγκοινωνίας, βάσει της αριθ. 49/2021 απόφασης-εισήγησης του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου (επανεισαγωγή).

  6. Αποδοχή παραίτησης Προέδρου της Κοινής Επιτροπής παρακολούθησης εφαρμογής της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Δήμου και Κοινωφελούς Επιχείρησης για την υλοποίηση της Δημοτικής Συγκοινωνίας κ. Εμμ. Θεμέλη και ορισμός νέου Προέδρου (επανεισαγωγή).

  7. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής-οριστικής παραλαβής του έργου «Ανακατασκευή βελτίωση ανοικτών γηπέδων» (Α.Μ. 58/2019) (επανεισαγωγή).

  8. Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής εργασιών-υπηρεσιών του Δήμου.

Προηγούμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Υπογειοποίηση & “Αγιά Σοφιά” (Βίντεο)
Επόμενο άρθροΚοινωνικό Παντοπωλείο ΝΦ-ΝΧ: Διανομή τροφίμων στους δικαιούχους
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.