Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021

Covid-19: Σε συναγερμό & η Νέα Φιλαδέλφεια-Νέα Χαλκηδόνα (Πίνακας)

Ιδιαίτερα δυσοίωνα είναι τα τελευταία στοιχεία για τα κρούσματα στην χώρα και συγκεκριμένα στο Κεντρικό Τομέα της Αθήνας, σύμφωνα με όσα παρουσίασε στη Βουλή ο Σωτήρης Τσιόδρας.

Η Αττική παρουσιάζει αύξηση 77,9% και 3791 ενεργά κρούσματα, με την εικόνα του Κεντρικού Τομέα Αθηνών να είναι η ακόλουθη:

Τα ενεργά κρούσματα στον Δήμο μας είναι 54 και το ποσοστό των ενεργών κρουσμάτων  με τον πληθυσμό είναι 0,152%, πράγμα που σημαίνει ότι το ιικό φορτίο είναι υψηλό τις τελευταίες μέρες, όπως υψηλό με ανοδικές τάσεις και με δυσοίωνες προβλέψεις είναι και της Αττικής!

Τα πράγματα δεν είναι καλά. Ας φροντίσουμε ΟΛΟΙ οι κάτοικοι να ΤΗΡΗΣΟΥΜΕ πιο σχολαστικά τα μέτρα προστασίας το επόμενο διάστημα.

Η δημοτική αρχή καλό θα ήταν να τεθεί σε “συναγερμό” για να αντιμετωπίσει το επερχόμενο κύμα και ιδιαίτερα: να φροντίσει να ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ απαρέγκλιτα και με συνεχείς ελέγχους τα υφιστάμενα μέτρα κατά του covid-19, τόσο στις δημοτικές υπηρεσίες και στους εργαζομένους όσο και στους τομείς ελέγχου της δημοτικής αστυνομίας στην πόλη μας…

Μέρος της αντιπολίτευσης του δήμου, καλό θα ήταν να σταματήσει να δημαγωγεί “ψαρεύοντας” ψηφαλάκια (μέσω αυτάρεσκων καταγγελτικών -γελοίων- βίντεο & selfies αλλά και καταγγελτικών ανακοινώσεων) χρησιμοποιώντας την έξαρση της πανδημίας τις τελευταίες μέρες στην πόλη μας, μετά από ένα σχεδόν έτος πανδημίας που ο Δήμος μας είναι παραδεκτό από όλους ότι είχε πολύ χαμηλά ποσοστά κρουσμάτων covid-19 σε σχέση με την Αττική και την Ελλάδα


Κορωνοϊός: Τα αποτελέσματα των τεστ στη Νέα Χαλκηδόνα

ΝΦ-ΝΧ Covid-19: Βίντεο με τη συζήτηση για τα κρούσματα στην πόλη μας

Covid19 ΝΦ-ΝΧ: Τα συνολικά αποτελέσματα των Test στην πόλη μας


– Ακολουθήστε την Εφημερίδα Fx-news στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
– Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα στο Fx-news.gr & filadelfia-xalkidona.gr

MyCity.Gr

Διαδημοτικά ΝΕΑ και όχι μόνο!