Covid-19: Σε συναγερμό & η Νέα Φιλαδέλφεια-Νέα Χαλκηδόνα (Πίνακας)

0

Ιδιαίτερα δυσοίωνα είναι τα τελευταία στοιχεία για τα κρούσματα στην χώρα και συγκεκριμένα στο Κεντρικό Τομέα της Αθήνας, σύμφωνα με όσα παρουσίασε στη Βουλή ο Σωτήρης Τσιόδρας.

Η Αττική παρουσιάζει αύξηση 77,9% και 3791 ενεργά κρούσματα, με την εικόνα του Κεντρικού Τομέα Αθηνών να είναι η ακόλουθη:

Τα ενεργά κρούσματα στον Δήμο μας είναι 54 και το ποσοστό των ενεργών κρουσμάτων  με τον πληθυσμό είναι 0,152%, πράγμα που σημαίνει ότι το ιικό φορτίο είναι υψηλό τις τελευταίες μέρες, όπως υψηλό με ανοδικές τάσεις και με δυσοίωνες προβλέψεις είναι και της Αττικής!

Τα πράγματα δεν είναι καλά. Ας φροντίσουμε ΟΛΟΙ οι κάτοικοι να ΤΗΡΗΣΟΥΜΕ πιο σχολαστικά τα μέτρα προστασίας το επόμενο διάστημα.

Η δημοτική αρχή καλό θα ήταν να τεθεί σε “συναγερμό” για να αντιμετωπίσει το επερχόμενο κύμα και ιδιαίτερα: να φροντίσει να ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ απαρέγκλιτα και με συνεχείς ελέγχους τα υφιστάμενα μέτρα κατά του covid-19, τόσο στις δημοτικές υπηρεσίες και στους εργαζομένους όσο και στους τομείς ελέγχου της δημοτικής αστυνομίας στην πόλη μας…

Μέρος της αντιπολίτευσης του δήμου, καλό θα ήταν να σταματήσει να δημαγωγεί “ψαρεύοντας” ψηφαλάκια (μέσω αυτάρεσκων καταγγελτικών -γελοίων- βίντεο & selfies αλλά και καταγγελτικών ανακοινώσεων) χρησιμοποιώντας την έξαρση της πανδημίας τις τελευταίες μέρες στην πόλη μας, μετά από ένα σχεδόν έτος πανδημίας που ο Δήμος μας είναι παραδεκτό από όλους ότι είχε πολύ χαμηλά ποσοστά κρουσμάτων covid-19 σε σχέση με την Αττική και την Ελλάδα


Κορωνοϊός: Τα αποτελέσματα των τεστ στη Νέα Χαλκηδόνα

ΝΦ-ΝΧ Covid-19: Βίντεο με τη συζήτηση για τα κρούσματα στην πόλη μας

Covid19 ΝΦ-ΝΧ: Τα συνολικά αποτελέσματα των Test στην πόλη μας

Προηγούμενο άρθροΕμπρησμός γραφείων Τ.Ο. Ν.Δ.: Φωτογραφίες με τις καταστροφές
Επόμενο άρθροΚορωνοϊός: Τα αποτελέσματα των τεστ στη Νέα Χαλκηδόνα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.