Χαλκηδόνιο Ωδείο & Οδυσσέας Ιωάννου: Διαδικτυακό εργαστήρι στιχουργικής (Νέος κύκλος)

0

Κατόπιν μεγάλης ζήτησης θα πραγματοποιηθεί ένας νέος κύκλος μαθημάτων στιχουργικής με τον Οδυσσέα Ιωάννου στο Χαλκηδόνιο Ωδείο.

Τα διαδικτυακά αυτά μαθήματα θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 8-10 μ.μ. και κάθε Δευτέρα για 12 μαθήματα.

Κόστος:

τα 4 μαθήματα 110€ για όσους πληρώσουν έως 29/12 και 120€ στη συνέχεια (Παραγγελία)

τα 12 μαθήματα 320€ για όσους πληρώσουν μέχρι 29/12 και 360€ στη συνέχεια. (Παραγγελία)

Περιορισμένος αριθμός συμμετοχών.

Το εργαστήρι απευθύνεται τόσο σε αρχάριους όσο και σε προχωρημένους , καθώς και σε όσους έχουν παρακολουθήσει κάποια από τα τμήματα των προηγούμενων ετών.

Τα σεμινάρια θα διεξαχθούν στα ελληνικά, θα πραγματοποιηθούν live μέσω zoom και μπορούν να τα παρακολουθήσουν σπουδαστές από όλο τον κόσμο. Μετά την αγορά των σεμιναρίων θα σας σταλεί μέσω e-mail ο σύνδεσμος για να παρακολουθήσετε τα σεμινάρια. (Όσοι αγοράσουν 12 μαθήματα θα λαμβάνουν καινούριο σύνδεσμο παρακολούθησης των σεμιναρίων ανά τετράδα μαθημάτων)

Αν παρακολουθήσετε το σεμινάριο μέσω κινητού ή τάμπλετ να έχετε εγκαταστήσει πρώτα την εφαρμογή ZOOM Cloud Meetings και μετά να πατήσετε το link. Αν παρακολουθήσετε από σταθερό υπολογιστή ή laptop απλά πατήστε το link. Το link στέλνεται για ατομική προβολή. Σε κάθε σεμινάριο θα γίνεται ταυτοποίηση των συμμετεχόντων.

Πληροφορίες στο info@halkidonio.gr , στη σελίδα του Χαλκηδόνιου Ωδείου στο facebook και στα τηλέφωνα 2102856196 και 2102530080.

Καλεσμένοι προηγούμενων κύκλων:

Θ.Μικρούτσικος, Β.Παπακωνσταντίνου, Μ.Πασχαλίδης, Χ.Θηβαίος, Α.Μάνου, Φ.Δεληβοριάς,
Ν.Μποφίλιου, Θ.Καραμουρατίδης, Λ.Δημοπούλου


Χαλκηδόνιο Ωδείο: Πρότυπο Μουσικό Εκπαιδευτήριο

Προηγούμενο άρθροΒίντεο: Δημοτικό συμβούλιο για τον Προϋπολογισμό του 2021
Επόμενο άρθροΝΦ-ΝΧ: Φορητοί υπολογιστές, αντισηπτικά και μάσκες στα σχολεία
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.