Αλ. Γούλας: Πρόταση ψηφίσματος καταδίκης της “Χρυσής Αυγής”

0

Ο Δημοτικός σύμβουλος της παράταξης “Πόλης ενότητα” και πρόεδρος της Ένωσης Γονέων, Αλέκος Γούλας, κατάθεσε προς το προεδρείο του Δημοτικού συμβουλίου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας την παρακάτω πρόταση ψηφίσματος:

Κύριε Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου,

στις 7 Οκτωβρίου αναμένεται να ανακοινωθεί η απόφαση του δικαστηρίου για τους συνολικά 68 κατηγορούμενους

Αλέκος Γούλας

στη δίκη της Χρυσής Αυγής, πεντέμισι ολόκληρα χρόνια μετά την έναρξη της εκδίκασης της υπόθεσης και εφτά χρόνια μετά από την αποτρόπαια  δολοφονία του Παύλου Φύσσα, του μουσικού που έπεσε νεκρός τα ξημερώματα της 18ης Σεπτεμβρίου 2013, στο Κερατσίνι.

 

Πολλοί Δήμοι της χώρας έχουν εκδώσει σχετικό ψήφισμα. Προτείνω ανάλογο ψήφισμα και από το δικό μας Δημοτικό Συμβούλιο και σας υποβάλλω σχέδιο προς έγκριση.  Παρακαλώ για την προώθηση του στον κύριο Δήμαρχο και στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου

 

Με εκτίμηση 

Αλέκος Γούλας

 

ΣΧΕΔΙΟ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ

Στις 7 Οκτωβρίου αναμένεται να ανακοινωθεί η απόφαση του δικαστηρίου για τους συνολικά 68 κατηγορούμενους στη δίκη της Χρυσής Αυγής, πεντέμισι ολόκληρα χρόνια μετά την έναρξη της εκδίκασης της υπόθεσης και εφτά χρόνια μετά από την αποτρόπαια  δολοφονία του Παύλου Φύσσα, του μουσικού που έπεσε νεκρός τα ξημερώματα της 18ης Σεπτεμβρίου 2013, στο Κερατσίνι. Ενός ανθρώπου που προφανώς  ενοχλούσε με την αντιφασιστική και ανθρωπιστική δράση του και έγινε σύμβολο ενός αγώνα αλληλεγγύης και υπεράσπισης των αδυνάτων, ανεξαρτήτως ταυτότητας, καταγωγής ή φύλου.

 

Η καταδίκη των δολοφόνων της φασιστικής και ναζιστικής οργάνωσης θα είναι μια δικαίωση τόσο του Παύλου και της οικογένειάς του, όσο και όλων εκείνων  που προασπίζουν τη δημοκρατία, την ελευθερία της γνώμης, την ισονομία και την ειρηνική συνύπαρξη των κατοίκων αυτής της χώρας.

 

Το Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Φιλαδέλφειας–Νέας Χαλκηδόνας αναμένει την παραδειγματική τιμωρία αυτών που αποτέλεσαν την απειλή για τη Δημοκρατία και αμφισβήτησαν τόσο βάναυσα πανανθρώπινες και διαχρονικές αξίες.

Προηγούμενο άρθροΑποτελέσματα POLL: Είστε ικανοποιημένοι από τον Δήμαρχο Γιάννη Βούρο;;;
Επόμενο άρθροΝ.Χ.: Μεγάλες κυρώσεις σε επιχείρηση που παραβίασε το ωράριο…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.