Αποτελέσματα POLL: Είστε ικανοποιημένοι από τον Δήμαρχο Γιάννη Βούρο;;;

0

Η εφημερίδα Fx-news στα πλαίσια των τακτικών poll που κάνει με συνέπεια εδώ και χρόνια, απευθυνόμενη στους κατοίκους της πόλης μας και δίνοντας τους την δυνατότητα να αξιολογήσουν την εκάστοτε Διοίκηση / Αντιπολίτευση του δήμου μας, καθώς και πολλά σημαντικά θέματα που απασχολούν την τοπική μας επικαιρότητα, καλέστηκαν την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου να αξιολογήσουν με την ηλεκτρονική ψήφο τους (poll) την μέχρι τότε θητεία του Δημάρχου Γιάννη Βούρου μετά από τον ένα χρόνο από την ανάληψη της διοίκησης του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

Διευκρινίζουμε ότι (Όροι ψηφοφορίας): Η ψηφοφορία αυτή δεν είναι επιστημονική. Τα αποτελέσματά της δεν αντιπροσωπεύουν την κοινή γνώμη ή το σύνολο των χρηστών του Internet αλλά μόνο τις γνώμες των επισκεπτών της ηλεκτρονικής εφημερίδας Fx-news.gr (filadelfia-xalkidona.gr) που επέλεξαν να ψηφίσουν. Οι χρήστες μπορούσαν να ψηφίζουν μία (1) φορά. Η ψηφοφορία ξεκίνησε την Πέμπτη 10/09/2020 (11.50 π.μ.) και έληξε την Δευτέρα 14/09/2020 (11.50 π.μ.).

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Προηγούμενο άρθροΗ Ένωση Γονέων στηρίζει κάθε απόφαση και δράση των μαθητών
Επόμενο άρθροΑλ. Γούλας: Πρόταση ψηφίσματος καταδίκης της “Χρυσής Αυγής”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.