“Ντου” στο Άλσος Ν.Φ. από Αστυνομία! – Συλλήψεις…

0

Μεγάλη επιχείρηση την ΕΛ.ΑΣ στο άλσος Νέας Φιλαδέλφειας την Παρασκευή (10/06) το βράδυ!

Συγκεκριμένα, η ΕΛ.ΑΣ σε συνεργασία με την Δημοτική αρχή του Γιάννη Βούρου και με επικεφαλής επιχείρησης τον διοικητή του τμήματος Ασφαλείας Νέας Φιλαδέλφειας Αδάμ Ηλιακόπουλο (Αστυνόμος Β), το Α.Τ. Νέας Φιλαδέλφειας, την ομάδα ΔΙ.ΑΣ, την Άμεση Δράση και την επιτήρηση του διευθυντή της Αστυνομίας Β/Α Αττικής Παναγιώτη Κολλιντζά (Ταξίαρχος), έκανε “έφοδο” στην λίμνη του άλσους και μετά από τις δεκάδες καταγγελίες δημοτών για παραβατικές συμπεριφορές και χρήση-διακίνηση ναρκωτικών.

Από τους ελέγχους που έγιναν προέκυψαν 9 προσαγωγές εκ των οποίων οι 4 μετατράπηκαν σε συλλήψεις (αλλοδαποί) για παράνομη διαμονή στην χώρα και οδηγήθηκαν για διοικητική απέλαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες προερχόμενες από τον Δήμο ΝΦ-ΝΧ, η χθεσινή “έφοδος” της αστυνομίας δεν θα παραμείνει ένα μεμονωμένο γεγονός αλλά θα συνεχιστούν οι δράσεις σε συνεργασία με την ΕΛ.ΑΣ…



Βραδινό βίντεο από το Αλσος Νέας Φιλαδέλφειας…

Ποιος ελέγχει το άλσος Νέας Φιλαδέλφειας;;;

Άλσος Νέας Φιλαδέλφεια: “Βανδάλισαν τις εισόδους…”

Νέα Φιλαδέλφεια: Σύλληψη διακινητή ναρκωτικών στο άλσος

Τροχαίο μέσα στο Αλσος Νέας Φιλαδέλφειας!!!

Προηγούμενο άρθροΕυρωπαϊκή Διάκριση του 8ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Φιλαδέλφειας!
Επόμενο άρθροΤιμητική βράβευση του 8ου Δημοτικού από τον Δήμο ΝΦ-ΝΧ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.