Βίντεο: 4η Απριλίου-Νέα Φιλαδέλφεια-Γήπεδο ΑΕΚ-Καλλιμάρμαρο

0

4η Απριλίου 1968. Ένα λεπτό πριν τελειώσει ο αγώνας μπάσκετ ΑΕΚ – Σλάβια Πράγας, χιλιάδες κεράκια άναψαν στο Παναθηναϊκό στάδιο για να φωτίσουν τις μέχρι εκείνη τη στιγμή σκοτεινές εξέδρες, καθώς τότε φωτισμός υπήρχε μόνο στον αγωνιστικό χώρο. 80.000 θεατές σηκώθηκαν από τις θέσεις τους με τα κεριά αναμμένα, φωνάζοντας και πανηγυρίζοντας, καθώς όλα έδειχναν πως η ΑΕΚ θα γινόταν κυπελλούχος Ευρώπης στο μπάσκετ. Και πραγματικά. Όταν το ταμπλό έγραψε 89- 82, το στάδιο βούιξε από τις ιαχές και ο αρχηγός της ελληνικής ομάδας Γιώργος Αμερικάνος με το κύπελλο στα χέρια, κλαίγοντας, έκανε το γύρο του θριάμβου…

4η Απριλίου 2018/2019/2020. Δείτε το βίντεο αφιέρωμα από την σημαδιακή ημερομηνία του aek idea-istoria, του συνεργαζόμενου (με την Fx-news) ιστολογίου-Web Tv που ασχολείται αποκλειστικά με θέματα της ΑΕΚ και ιδιαίτερα με τις εργασίες ανέγερσης της “Αγιά Σοφιάς”. Μια παραγωγή αποκλειστικά για την εφημερίδα Fx-news:


Προηγούμενο άρθρο03.04.2020: 99 νέα κρούσματα – 1.613 σύνολο – 59 νεκροί
Επόμενο άρθρο3o ΓΕΛ Ν.Φ. Πρωτιά στην εξ’ αποστάσεως διδασκαλία
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.