Κορωνοϊός: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στα νέα κρούσματα…

0

Ο κορωνοϊός «χτύπησε την πόρτα» και του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο ίδιος ανακοίνωσε τα άσχημα μαντάτα με ανάρτηση στο προφίλ του στο Facebook. Οπως γίνεται εύκολα κατανοητό, οι οικείοι του ισχυρού άνδρα των Πειραιωτών τίθενται σε καραντίνα, ενώ θα υποβληθούν σε ενδελεχή έλεγχο και οι επιχειρήσεις του Ελληνα εφοπλιστή για την ύπαρξη πιθανών κρουσμάτων του κοροναϊού.

Ο κ. Μαρινάκης στην ανάρτησή του τόνισε ότι νιώθει καλά και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα. Μάλιστα το ίδιο συνέστησε να πράξουν και οι υπόλοιποι πολίτες που έχουν προσβληθεί από τον ιό, ευχόμενος περαστικά σε όλους.

Η ανάρτηση η οποία είναι γραμμένη και στα αγγλικά, αναφέρει: «Ο γνωστός ιός με «επισκέφθηκε» και θεώρησα υποχρέωσή μου να το δημοσιοποιήσω. Νιώθω καλά καθώς λαμβάνω όλα τα απαραίτητα μέτρα και πειθαρχώ στις οδηγίες των γιατρών και το ίδιο συνιστώ στους συμπολίτες μου. Περαστικά σε όλους μας».

ΜΕΣΩethnos.gr
Προηγούμενο άρθροΚορωνοϊος & Σχολεία: Πώς θα ρυθμιστούν οι απουσίες
Επόμενο άρθροΚορωνοϊός-Ελλάδα: Κλείνουν ΟΛΑ! Σχολεία, Σχολές, παιδικοί σταθμοί κ.ά.
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.