Παραιτήθηκε ο Θάνος Λέκκας από εντεταλμένος σύμβουλος & αντιπρόεδρος της Κοινωφελούς

0

Την παραίτησή του από εντεταλμένος σύμβουλος αναπτυξιακής πολιτικής και από αντιπρόεδρος της Κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου, παρέδωσε στην διοίκηση του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, ο δημοτικός σύμβουλος Θάνος Λέκκας.

Ο Θάνος Λέκκας έχει εκλεγεί με την παράταξη “Ξανά Μαζί” του Παντελή Γρετζελιά και είχε οριστεί εντεταλμένος σύμβουλος και αντιπρόεδρος από τον Δήμαρχο Γιάννη Βούρο στα πλαίσια της συνεργασίας του “Ξανά Μαζί” με την διοικούσα παράταξη “Πολιτών Πολιτεία”. Από την στιγμή που η συνεργασία τερματίστηκε (δείτε ΕΔΩ) και ο Δήμαρχος ζήτησε τις παραιτήσεις όσων είχε ορίσει (Χρήστος Γρετζελιάς -αντιδήμαρχος κοινωνικών υπηρεσιών, Θάνος Λέκκας -εντεταλμένος σύμβουλος αναπτυξιακής πολιτικής, και τα μέλη στην κοινωφελή επιχείρηση, Γ. Σεβαστός και η Στ. Αμπατζόγλου), ο Θάνος Λέκκας προς τιμή του παραιτήθηκε από τα αξιώματα του είχε λάβει.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Fx, ο κ. Λέκκας έκανε γνωστό ότι θα παραιτηθεί στην ολομέλεια της παράταξης “Ξανά Μαζί” που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα.

Έως τώρα δεν έχουμε κάποια πληροφορία για παραίτηση ή πρόθεση παραίτησης τόσο του αντιδημάρχου Χρήστου Γρετζελιά, όσο και των μελών της Κοινωφελούς επιχείρησης...


Η επιστολή παραίτησης του Θάνου Λέκκα


Συνεργασία ΤΕΛΟΣ Βούρου με Γρετζελιά – Παραιτήσεις ζήτησε ο Δήμαρχος!

Προηγούμενο άρθροΝΦ-ΝΧ: Κλείνουν Νηπιαγωγεία λόγω γρίπης
Επόμενο άρθροΗ επιστολή παραίτησης του Θάνου Λέκκα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.