Η επιστολή παραίτησης του Θάνου Λέκκα

0

Από τον δημοτικό σύμβουλο Θάνο Λέκκα λάβαμε την παρακάτω επιστολή παραίτησης. Όπως πρώτοι σας ενημερώσαμε, ο κ. Λέκκας παραιτήθηκε από εντεταλμένος σύμβουλος αναπτυξιακής πολιτικής και από αντιπρόεδρος της Κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου. (δείτε ΕΔΩ):

Αγαπητοί συμπολίτες,

 

Αρχικά θέλω να ευχηθώ σε όλες και όλους να έχετε μια καλή χρονιά γεμάτη υγεία και προοπτική για εσάς και τις οικογένειες σας.

 

Ο λόγος που αποφάσισα να ασχοληθώ με την τοπική αυτοδιοίκηση και τον Δήμο μας, είναι τόσο απλός όσο ακούγεται, επειδή αγαπάω την πόλη μας, την πόλη που μεγάλωσα, την πόλη που μεγαλώνουν τα παιδιά μου και η οικογένεια μου.

 

Μια πόλη ζωντανή, που δεν έχει αλλοτριωθεί από την αστικοποίηση των τελευταίων δεκαετιών και παραμένει μια όμορφη γειτονιά, με ζεστούς ανθρώπους που αγαπάμε να ζούμε σε αυτήν. Μια γειτονιά που έχει πολλές ευκαιρίες και προοπτικές να γίνει ακόμα καλύτερη, ομορφότερη και φιλικότερη προς τους κατοίκους και τους επισκέπτες της.

 

Με την ψήφο σας μου κάνατε την μεγάλη τιμή να με εκλέξετε στο Δημοτικό Συμβούλιο για να είμαι χρήσιμος (και όχι αρεστός) και με βάση τις αρχές μου, με κινητήριο μοχλό την διάθεση σύνθεσης και προσφοράς και οδηγό μου την αγάπη για την πόλη να μπορέσω να προσφέρω ώστε η επόμενη ημέρα να είναι καλύτερη από την προηγούμενη.

 

Λογοδοτώ και απολογούμαι μοναχά σε όλους εσάς που με επιλέξατε να σας εκπροσωπήσω στο Δημοτικό Συμβούλιο, στην συνείδηση μου και στην οικογένεια μου.

 

Έχω μάθει να μην κρύβομαι και να λέω πάντα την αλήθεια γιατί αυτή είναι που στο τέλος κερδίζει.

Στις 6/9/2019 όπως γνωρίζετε υπήρξε μια συμφωνία μεταξύ της παράταξης ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ και του Δημάρχου, κ. Βούρου προκειμένου να προχωρήσουμε σε μια συνεργασία για την ομαλή και απρόσκοπτη διοίκηση του Δήμου μας. Στο πλαίσιο αυτό ορίστηκα από τον Δήμαρχο ως Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Αναπτυξιακής Πολιτικής.

 

Παράλληλα με πρόταση του Δημάρχου και σχετική ψηφοφορία στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 23-9-2019 ορίστηκα Αντιπρόεδρος στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου μας.

 

Φυσικά όπως είναι λογικό και από την στιγμή που μιλάμε για διαφορετικές παρατάξεις και διαφορετικούς ανθρώπους, με διαφορετικές προσεγγίσεις υπήρξαν και στιγμές που εύλογα δεν συμφωνούσαμε όλοι σε όλα, απολύτως φυσιολογικό και ανθρώπινο.

 

Δεν μένω σε φήμες, διαδόσεις ή σκιές που από άλλους επιβεβαιώνονται και από άλλους διαψεύδονται, εξάλλου δεν μπορεί κανείς να βαδίζει με οδηγό την υποψία, αλλά με βάση το αποτέλεσμα.

 

Έτσι λοιπόν μετά από 124 ημέρες, λόγω της διακοπής της συνεργασίας με τον συνδυασμό ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ και τον επικεφαλής κ. Παντελή Γρετζελιά. με κάλεσε ο Δήμαρχος κ.Βούρος στις 27/1/2020 και μου ζήτησε με ευγενικό τρόπο την παραίτηση μου από τις θέσεις ευθύνης που κατέχω.

 

Όπως προτάσσει η συνείδηση μου αλλά και η δική μου λογική προσέγγιση των πραγμάτων (χωρίς να σημαίνει ότι η αντίθετη άποψη είναι λάθος) έθεσα την παραίτηση μου από Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Αναπτυξιακής Πολιτικής στην διάθεση του Δημάρχου και την παραίτηση μου από Αντιπρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης στην διάθεση του Δημοτικού Συμβουλίου και στον πρόεδρο κ. Καραβία.

 

Θέλω να ευχαριστήσω τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης, καθώς και το αυτοτελές γραφείο αναπτυξιακής πολιτικής και τα στελέχη του για την έως τώρα άψογη συνεργασία μας.

 

Παραμένω ενεργός Δημοτικός Σύμβουλος όπως εσείς μου υποδείξατε, με άποψη και επιχειρήματα μένοντας μακριά από προσωπικές αντιπαραθέσεις και αντιπαλότητες, στην διάθεση της πόλης και των συνδημοτών μου, με σαφή στόχευση την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου μας και την υιοθέτηση σοβαρών και τεκμηριωμένων προτάσεων προς όφελος της πόλης και των δημοτών της.

 

Καλή Χρονιά και πάλι σε όλους μας με υγεία και αισιοδοξία.

 

Με εκτίμηση,

Λέκκας Αθανάσιος


Παραιτήθηκε ο Θάνος Λέκκας από εντεταλμένος σύμβουλος & αντιπρόεδρος της Κοινωφελούς


Συνεργασία ΤΕΛΟΣ Βούρου με Γρετζελιά – Παραιτήσεις ζήτησε ο Δήμαρχος!

Προηγούμενο άρθροΠαραιτήθηκε ο Θάνος Λέκκας από εντεταλμένος σύμβουλος & αντιπρόεδρος της Κοινωφελούς
Επόμενο άρθροΓιάννης Βούρος: Ανακοίνωση για το “διαζύγιο” με Γρετζελιά & για τις συνεργασίες
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.