Είναι η ΔΙΑΥΓΕΙΑ ηλίθιε #Giorgis-Goebbels

0

Ο “εκτελεστής με την γραφίδα” των #teos ξαναχτύπησε!

Ο “επαγγελματίας εκτελεστής χαρακτήρων“, ο σπουδαγμένος στο εξωτερικό (με δίδακτρα πληρωμένα από την USSR) στην ειδικότητα της διαπόμπευσης ανθρώπων! Το ΝΟΥΜΕΡΟ1 του ΨΕΥΔΟΥΣ που τολμά και μας εγκαλεί (γιατί γνωρίζει φυσικά)… “που ανακαλύψαμε και ποιος μας έδωσε τις συμβάσεις εργασίας των εργαζόμενων στο ESTIA!

Ουαου! Πόσο λαγωνικό είσαι τέλος πάντων! Μας έπιασες ΝΟΥΜΕΡΟ1! Ξεσκέπασες την διαπλοκή!!!

ΟΛΕΣ οι συμβάσεις είναι στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ ηλίθιε! ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ” για την ακρίβεια! Όχι την “διαφάνεια” της αγαπημένη σου “δημοκρατίας” του “πατερούλη”, έτσι;;;

Για τις υπόλοιπες μπούρδες που έγραψες κ. #Giorgis-Goebbels κρίνοντας φυσικά εξ ιδίων τα αλλότρια, έχεις 24ώρες περιθώριο να τις ανακαλέσεις και να ανασκευάσεις.  Αναμένουμε.

Υγ. Χαιρετισμούς στον Μάκη τον αγρότη τον ακροδεξιό. Ξες εσύ…


Περί “απολύσεων” στο ESTIA…


 

Προηγούμενο άρθροΝέα Χαλκηδόνα: Ενημέρωση για βλάβη ύδρευσης δικτύου ΕΥΔΑΠ
Επόμενο άρθροΔήμος ΝΦ-ΝΧ: Θερμαινόμενος χώρος έως και την Τρίτη 7/1
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.