Ανακοίνωση την “Λαϊκής Συσπείρωσης”

0

Λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:

Για το σοβαρό περιστατικό στο Γυμνάσιο Χαλκηδόνας. Να έρθει έκτακτα ως θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο

 

Ως σοβαρότατο περιστατικό που θα μπορούσε να έχει επικίνδυνες προεκτάσεις μπορεί να χαρακτηριστεί ο,τι συνέβη την Τετάρτη 15 Γενάρη 2020 στο Γυμνάσιο Νέας Χαλκηδόνας.

Συγκεκριμένα ενώ το σχολείο ήταν σε λειτουργία έγινε κομμάτια από την πίεση σωλήνας ζεστού νερού στο λεβητοστάσιο!

Οι  ευθύνες  των Δημοτικών Αρχών, τόσο της προηγούμενης του κ Βασιλόπουλου όσο και της σημερινής του κ Βούρου είναι τεράστιες καθώς το πρόβλημα ήταν γνωστό στο Δήμο από την άνοιξη του 2019!

Ακόμα πιο εξοργιστικό είναι το γεγονός ότι ενώ υπήρχε από το Σεπτέμβρη μελέτη για τις απαραίτητες παρεμβάσεις στο σύστημα θέρμανσης αυτές υποκαταστήθηκαν από λύσεις του ποδαριού στο όνομα του…κόστους. Για μια χούφτα ευρώ δηλαδή αφέθηκαν να κρυώνουν μαθητές και εκπαιδευτικοί και επιτράπηκε μια δυνάμει επικίνδυνη κατάσταση.

Οι εργαζόμενοι, οι γονείς, οι μαθητές μπορούν να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα για  την “ανάπτυξη” που θυσιάζει στο βωμό του επιχειρηματικού κέρδους ως “κόστος” τις πιο στοιχειώδεις λαϊκές ανάγκες, την οποία υπηρετούν διαχρονικά τόσο η ΝΔ όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ σε όλα τα επίπεδα.

Η Δημοτική Αρχή ΝΔ-ΚΙΝΑΛ ενώ ξέρει να συγκαλεί έκτακτα Δημοτικά Συμβούλια με θέμα απ ευθείας μίσθωση μέρους του Άλσους σε ιδιώτη δεν έχει βρει μέχρι στιγμής χρόνο να φέρει για συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο  την κατάσταση των σχολείων όπως ζητάει από τον Οκτώβρη του 2019 η Λαϊκή Συσπείρωση.

Ο Δήμαρχος κ Βούρος και οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι κ. Κανταρέλλης και κ. Κωνσταντινίδης έχουν ευθύνη να δώσουν εξηγήσεις για το περιστατικό και γιατί δεν πραγματοποιήθηκαν οι αναγκαίες παρεμβάσεις που είχαν διαπιστωθεί.

Ο Δήμος να προχωρήσει χωρίς καμία χρονοτριβή, στην άμεση αποκατάσταση των ζημιών ώστε το κτήριο να καταστεί πλήρως λειτουργικό και ασφαλές.

Η Λαϊκή Συσπείρωση ζητάει να συζητηθεί το θέμα έκτακτα, ως θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης, στο Δημοτικό Συμβούλιο τη Δευτέρα 20 Γενάρη 2020.

 

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης
Νίκος Σερετάκης, Δανάη Γκούμα, Γιάννης Ζαχαριάδης

Η Κοινοτική Σύμβουλος Νέας Χαλκηδόνας
Γιώτα Ζώτου

Προηγούμενο άρθροΔημοτική Αστυνομία: Πεπραγμένα διμήνου
Επόμενο άρθρο#Sabotage και εξελίξεις…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.