Αγία Τριάδα Ν.Φ.: “Έχω έναν Άνθρωπο”…

0

 

Στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Ν.Φιλαδέλφειας και για την αντιμετώπιση των αναγκών των μοναχικών ατόμων τρίτης ηλικίας με την ευλογία του Σεβ. Μητροπολίτου Ν.Ιωνίας- Φιλαδελφείας-Ηρακλείου-Χαλκηδόνος κ.Γαβριήλ και την καθοδήγηση και συμπαράσταση των Εφημερίων, φίλων Ιατρών και Νοσηλευτών, ξεκινάει η Διακονία Αγάπης Εθελοντών Ενοριτών: ” Έχω έναν άνθρωπο”.

Θα επισκέπτονται τους Γέροντες Ενορίτες που ζουν μόνοι στις οικίες τους για να τους προσφέρουν ανιδιοτελή Χριστιανική αγάπη, συντροφιά και ικανοποίηση των καθημερινών τους αναγκών, να τους βοηθούν στις μετακινήσεις τους, να διατηρούν ανοιχτή τηλεφωνική γραμμή μαζί τους όλο το εικοσιτετράωρο, ενώ κοντά τους θα βρίσκονται για την ικανοποίηση των πνευματικών τους αναγκών οι Εφημέριοι του Ναού.

Παράλληλα με αυτές τις προσωπικές επαφές, θα διοργανώνονται συλλογικές δράσεις, όπως περπάτημα στο Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας, επισκέψεις σε  Ναούς, Μοναστήρια, Μουσεία, κ.ά., προκειμένου τα ηλικιωμένα μοναχικά άτομα να έχουν συντροφιά, να βγουν από την σκληρή απομόνωση, να ξέρουν πως μαζί με τον Χριστό έχουν κι έναν άνθρωπο και την μεγάλη αγκαλιά της Τοπικής μας Εκκλησίας.

Εκ του Ιερού Ναού

Προηγούμενο άρθροΤο Magic Diabetes Bus στη Νέα Φιλαδέλφεια
Επόμενο άρθροΗμερίδα Δήμου ΝΦ-ΝΧ: “Ο ρόλος του ΚΗΦΗ στην διατήρηση των ηλικιωμένων ενεργών στην κοινότητα”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.