Τρίτη 11 Αυγούστου 2020 - 9:39 μμ

Αγία Τριάδα Ν.Φ.: “Έχω έναν Άνθρωπο”…

Η Fx-news στο Google News

Επίσημος συνεργάτης

 

Στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Ν.Φιλαδέλφειας και για την αντιμετώπιση των αναγκών των μοναχικών ατόμων τρίτης ηλικίας με την ευλογία του Σεβ. Μητροπολίτου Ν.Ιωνίας- Φιλαδελφείας-Ηρακλείου-Χαλκηδόνος κ.Γαβριήλ και την καθοδήγηση και συμπαράσταση των Εφημερίων, φίλων Ιατρών και Νοσηλευτών, ξεκινάει η Διακονία Αγάπης Εθελοντών Ενοριτών: ” Έχω έναν άνθρωπο”.

Θα επισκέπτονται τους Γέροντες Ενορίτες που ζουν μόνοι στις οικίες τους για να τους προσφέρουν ανιδιοτελή Χριστιανική αγάπη, συντροφιά και ικανοποίηση των καθημερινών τους αναγκών, να τους βοηθούν στις μετακινήσεις τους, να διατηρούν ανοιχτή τηλεφωνική γραμμή μαζί τους όλο το εικοσιτετράωρο, ενώ κοντά τους θα βρίσκονται για την ικανοποίηση των πνευματικών τους αναγκών οι Εφημέριοι του Ναού.

Παράλληλα με αυτές τις προσωπικές επαφές, θα διοργανώνονται συλλογικές δράσεις, όπως περπάτημα στο Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας, επισκέψεις σε  Ναούς, Μοναστήρια, Μουσεία, κ.ά., προκειμένου τα ηλικιωμένα μοναχικά άτομα να έχουν συντροφιά, να βγουν από την σκληρή απομόνωση, να ξέρουν πως μαζί με τον Χριστό έχουν κι έναν άνθρωπο και την μεγάλη αγκαλιά της Τοπικής μας Εκκλησίας.

Εκ του Ιερού Ναού

Υποστηρίξτε με ένα Like την σελίδα μας στο Facebook!