Δήμοι: Τι θα αλλάξει στα Δημοτικά τέλη από το 2020

0

Από τις αρχές του 2020 θα είναι σε θέση οι δήμοι να καθορίζουν τα δημοτικά τέλη με βάση τα πραγματικά τετραγωνικά μέτρα κάθε σπιτιού που δηλώνονται στο Ε9, ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος σε συνέντευξη του στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

Όπως εξήγησε αυτό κατέστη δυνατό χάρη στη διασταύρωση των τετραγωνικών που δηλώνονται στο Ε9 με αυτών στους λογαριασμούς της ΔΕΗ, που επιτυγχάνεται μέσα από τη συνεργασία των υπουργείων Ψηφιακής Πολιτικής και Εσωτερικών με την ΑΑΔΕ.

Ο κ. Θεοδωρικάκος έσπευσε πάντως να διευκρινίσει ότι για τυχόν αποκλίσεις των δηλωμένων τετραγωνικών στη ΔΕΗ και των πραγματικών, δεν θα πληρωθούν αναδρομικά τέλη ή πρόστιμα.

Προηγούμενο άρθρο“Μονομαχία στη Νέα Χαλκηδόνα”
Επόμενο άρθροΝέα Ιωνία: Πάνδημη Λιτάνευση του Αγίου Γεωργίου Νεαπολίτη
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.