Δημοτικό συμβούλιο σήμερα (11/11) με 15 θέματα

0

Την Δευτέρα 11 Νοεμβρίου και ώρα 7 μ.μ., στην κλειστή αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ενιαίου Λυκείου Ν. Φιλαδέλφειας «Μίλτος Κουντουράς», (Θεσσαλονίκης και Λαχανά-Ν.Φ.) θα πραγματοποιηθεί δημόσια τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνα για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:

 

Η Fx-news θα καλύψει την συνεδρίαση τόσο με ζωντανές συνδέσεις με live βίντεο μέσω της σελίδας μας στο Facebook, όσο και με βίντεο-ρεπορτάζ με τα κυριότερα στιγμιότυπα στην ηλεκτρονική εφημερίδα μας.

ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  1. Ορισμός μελών Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 76 του Ν. 3852/10 («Καλλικράτης»), όπως αντικαταστάθηκε από αυτές του άρθρου 78 του Ν. 4555/18 («Κλεισθένης Ι»).

  2. Έγκριση 8ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δήμου οικ. έτους 2019, βάσει της αριθ. 182/2019 απόφασης-εισήγησης της Οικ. Επιτροπής.

  3. Συγκρότηση της Επιτροπής Απόρων για τον Δήμο Ν.Φιλαδελφείας-Ν.Χαλκηδόνας – Ορισμός Τακτικών –Αναπληρωματικών Μελών – Διάρκεια  Θητεία της (3η επανεισαγωγή).

  4. Έγκριση δωρεάν παράτασης ταφής Γ.Αμερικάνου.

  5. Αποδοχή επιχορήγησης από το Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ».

  6. Έγκριση εκκίνησης διαδικασίας για την ανάθεση μελετών σύμφωνα με το Ν.4555/2018, ΦΕΚ 133/Α/ 19-07-2018 «Μεταρρύθμιση του θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης – Εμβάθυνση της Δημοκρατίας – Ενίσχυση της Συμμετοχής – Βελτίωση της οικονομικής και αναπτυξιακής λειτουργίας των Ο.Τ.Α. [Πρόγραμμα «Κλεισθένης» Ι] – Ρυθμίσεις για τον εκσυγχρονισμό του πλαισίου οργάνωσης και λειτουργίας των ΦΟΔΣΑ – Ρυθμίσεις για την αποτελεσματικότερη, ταχύτερη και ενιαία άσκηση των αρμοδιοτήτων σχετικά με την απονομή ιθαγένειας και την πολιτογράφηση – Λοιπές διατάξεις αρμοδιότητας Υπουργείου Εσωτερικών και άλλες διατάξεις».

  7. Παραχώρηση προς την Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος ειδικού χώρου, όπισθεν του Ιερού Βήματος του Ναού Παμμέγιστων Ταξιαρχών Νέας Φιλαδέλφειας, για την ταφή των Αρχιερέων που διακόνησαν και θα διακονήσουν στην Ι.Μ. της πόλης.

  8. Έγκριση εσωτερικής πολιτικής ασφαλείας, λοιπών πολιτικών προστασίας προσωπικών δεδομένων, εξοπλισμού και δέουσας εργασιακής συμπεριφοράς και ορισμός ομάδας ασφαλείας για τον έλεγχο και την παρακολούθηση των πολιτικών και διαδικασιών που σχετίζονται με την ασφάλεια δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

  9. Αποδοχή παραίτησης τακτικού και αναπληρωματικού μέλους Δ.Σ. του Π.Π.Ι.Ε.Δ. και εκλογή νέων μελών, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 227 και 229 του Δ.& Κ. Κώδικα, όπως τροποποιήθηκαν από αυτές του άρθρου 6 του Ν. 4623/19, όπως ισχύει.

  10. Αποδοχή παραίτησης τακτικού και αναπληρωματικού μέλους Δ.Σ.  Κοινωφελούς Επιχείρησης και ορισμός νέων μελών, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 255 του Δ.& Κ. Κώδικα, όπως τροποποιήθηκαν από αυτές του άρθρου 6 του Ν. 4623/19, όπως ισχύει.

  11. Επικαιροποίηση κατηγοριοποίησης αθλητικών εγκαταστάσεων Δήμου, σύμφωνα με το άρθρο 4 του Ν.4479/2017 (ΦΕΚ 94 Α’ 29-06-2017).

  12. Ορισμός μελών του Δ.Σ. με τους αναπληρωτές τους ως εκπροσώπων του Δήμου στη Γενική Συνέλευση του Ευρωπαϊκού Ομίλου Εδαφικής Συνεργασίας (Ε.Ο.Ε.Σ.) “Αμφικτυονία”.

  13. Έγκριση κατ΄εξαίρεση εγγραφής βρέφους σε Βρεφονηπιακό Σταθμό του Δήμου.

  14. Έγκριση πρωτοκόλλου  οριστικής παραλαβής του έργου: «ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΣΗ  ΚΑΔΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ» (Α.Μ. 60/2016).

  15. Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής εργασιών-υπηρεσιών του Δήμου.

Προηγούμενο άρθρο”Ποιητικές διαδρομές – Αλλοτινές πατρίδες”
Επόμενο άρθροΕκδήλωση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.