Κυριακή 5 Ιουλίου 2020 - 10:26 πμ

Δωρεάν εξετάσεις Σακχάρου – Λειτουργία κοινωνικού Φαρμακείου

Η Fx-news στο Google News

Επίσημος συνεργάτης

Λάβαμε τις παρακάτω ενημερώσεις για κοινωνικές δράσεις του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας:

Το τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, διοργανώνει σε συνεργασία με την 1η Τ.ΟΜ.Υ. Νέας Φιλαδέλφειας και τον φορέα «Με Οδηγό τον Διαβήτη»,  δράση πρόληψης και προαγωγής της υγείας με θέμα «Ο Διαβήτης και η διαχείρισή του» την ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019, στο Π.Π.Ι.Ε.Δ. (Λεωφ. Δεκελείας 152) και ώρα 09:30 π.μ.

Θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω ομιλίες:

«Σακχαρώδης Διαβήτης – Ύπουλη Νόσος»: Ιρένα Καράμπελα MD Παθολόγος  στην 1η Τ.ΟΜ.Υ. Νέας Φιλαδέλφειας
«Διαβητικό πόδι και πρόληψη»: Ελευθέριος Στυλιανέλλης Ποδίατρος, Επιστημονικός Συνεργάτης Διαβητολογικού Κέντρου Λαϊκού Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών
Στα πλαίσια της δράσης θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εξετάσεις: Μετρήσεις σακχάρου, γλυκοζυλιωμένης αιμοσφαιρίνης και αρτηριακής πίεσης.

 

Λειτουργία του Κοινωνικού Φαρμακείου Ν.Φ. – Ν.Χ

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας στην προσπάθεια της να στηρίξει και να διευκολύνει τους κατοίκους της πόλης  μας  που αντιμετωπίζουν σοβαρές κοινωνικές και οικονομικές δυσκολίες, ανακοινώνει ότι το πρόγραμμα του Κοινωνικού Φαρμακείου από τον Νοέμβριο του 2019 πρόκειται να λειτουργεί για πρώτη φορά δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από 12:00 έως 14:00, στον ισόγειο χώρο επί της οδού Τρωάδος 2 Ν. Φιλαδέλφεια (δίπλα στο Δημοτικό Γυμναστήριο Αττάλου, συγκρότημα ΟΕΚ).

Με την ευκαιρία της νέας περιόδου λειτουργίας του Κοινωνικού Φαρμακείου, και επειδή κάθε εθελοντική προσφορά είναι ιδιαίτερα σημαντική για την συνέχιση της κοινωνικής μας δράσης,  το Κοινωνικό Φαρμακείο θα δέχεται προσφορές σε φάρμακα που δεν έχει παρέλθει ο χρόνος λήξης τους, καθημερινά, 8.00 – 15.00, στα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης επί της  οδού Αγ. Αναργύρων 11, Ν. Χαλκηδόνα και στον χώρο του Κοινωνικού Φαρμακείου, κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του.

Το Κοινωνικό Φαρμακείο ευχαριστεί θερμά την τοπική κοινωνία (κατοίκους, δημότες, φαρμακεία, τοπικούς συλλόγους, σωματεία, σχολικά ιδρύματα)  για την συνεχή στήριξη και προσφορά σε φάρμακα.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ      ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ   ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ

ΚΑΡΑΒΙΑΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ                                                           ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ  ΑΝΘΗ

 

Υποστηρίξτε με ένα Like την σελίδα μας στο Facebook!