Προχωράει η υπογειοποίηση στη Νέα Φιλαδέλφεια

0

“Ξεμπλόκαρε” από την Περιφέρεια Αττικής το έργο της υπογειοποίησης των οδών Φωκών και Πατριάρχου Κωνσταντίνου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Συγκεκριμένα, η οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας Αττικής συνεδρίασε και αποφάσισε να εγκρίνει τα επανορθωτικά μέτρα που έλαβε η ΙΝΤΡΑΚΑΤ, η οποία και θα φέρει εις πέρας το έργο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η απόφαση:

 «Μετά από διαλογική συζήτηση μεταξύ των μελών της η Οικονομική Επιτροπή κατά πλειοψηφία αποφασίζει

A) Την έγκριση των επανορθωτικών μέτρων που έλαβε ο οικονομικός φορέας «ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ» με δ.τ INTRAKAT και των αποδεικτικών στοιχείων που προσκόμισε προκειμένου να αποδείξει την αξιοπιστία του, ως επαρκή.

B) Την έγκριση του 2ου Πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού, σύμφωνα με το οποίο προσωρινός ανάδοχος του έργου «ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΔΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ», είναι ο οικονομικός φορέας «ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ» με δ.τ INTRAKAT με ποσοστό μέσης έκπτωσης προσφοράς (Εμ) 45,10% και Σύνολο Δαπάνης του Έργου κατά την προσφορά 8.142.737,22 € (μη συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).

Γ) Την εξουσιοδότηση της Δ/νσης Τεχνικών Έργων και της Επιτροπής Διαγωνισμού για τη συνέχιση της διαδικασίας του διαγωνισμού».

Προηγούμενο άρθροΥπό κατάληψη το 1ο ΓΕΛ Νέας Φιλαδέλφειας
Επόμενο άρθροΣυνάντηση Γ. Βούρου με τον Phillipe Leclerc της Υ.Α. ΟΗΕ για το πρόγραμμα προσφύγων
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.