Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας HC – Φαίκας Κέρκυρας HC

0

Από τον Ιωνικό λάβαμε την παρακάτω πρόσκληση;

Για τον Ιωνικό τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα χάντμπολ!

Και δεν μπορούσε να γίνει διαφορετικά αφού στις τρείς πρώτες αγωνιστικές έπαιξε εκτός έδρας με Ολυμπιακό (1η αγ.), και ΠΑΟΚ (3 αγ.) ενώ στον πρώτο εντός έδρας αγώνα, φανερά αγχωμένος, έχασε από έναν αξιόμαχο αντίπαλο (ΑΣΧΕ Πυλαίας 2 αγ.) στον πρώτο του αγώνα στην μεγάλη κατηγορία μετά από πολλά χρόνια!
Απολύτως φυσιολογικό και αναμενόμενο, λοιπόν, να γίνουν τρείς ήττες στα τρία πρώτα παιχνίδια!
Πλέον όλο το βάρος έχει δοθεί στα επόμενα δύο ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ παιχνίδια, καθώς η νίκη θα χαρίσει στην ομάδα μας (εκτός από τους βαθμούς) και σημαντικό ψυχολογικό προβάδισμα.
Αρχή από αυτό το Σάββατο 12/10/2019, στις 17:30, όπου θα φιλοξενήσουμε την ομάδα του Φαίακα Κέρκυρας και ζητάμε μόνο νίκη.
Ο Φαίακας έχει ξεκινήσει ιδανικά καθώς έχει δύο νίκες στην έδρα του (με Άρη Νικαίας και Διομήδη Άργους), ενώ ενδιάμεσα έχασε από την ΑΕΚ.
Ο αγώνας είναι πολύ κρίσιμος, το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες δούλεψαν πάνω σε αυτό όλη την εβδομάδα και η ομάδα είναι έτοιμη να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες του αγώνα και να πραγματοποιήσει την πρώτη της νίκης στην Handball Premier!
Γι’ αυτό το γήπεδο πρέπει να ΓΕΜΙΣΕΙ το Σάββατο και οι φίλαθλοι να έρθουν να δουν όμορφο χάντμπολ, να μας υποστηρίξουν και να απλαύσουμε όλοι μαζί την πρώτη μας νίκη!

Στα εξωαγωνιστικά, στο γήπεδο θα υπάρχουν pregames, μουσική, cheerleaders και κληρώσεις δώρων στο ημίχρονό!

*** ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ***

Προηγούμενο άρθροΝέα Χαλκηδόνα: 50χρονος έπεσε από τον 4ο όροφο στην “Ελ. Βενιζέλου”
Επόμενο άρθροΤα νέα του ΣΟΝΦ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.