Δημοτικό συμβούλιο την Τετάρτη με 9 θέματα

0

Λάβαμε την παρακάτω πρόσκληση:

Θ Ε Μ Α : Πρόσκληση σε τακτική Συνεδρίαση Δ.Σ. (16η)

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε την 9η Οκτωβρίου 2019, ημέρα  Τετάρτη και ώρα 7 μ.μ., στην κλειστή αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Ενιαίου Λυκείου Ν. Φιλαδέλφειας «Μίλτος Κουντουράς», (Θεσσαλονίκης και Λαχανά-Ν.Φ.) σε δημόσια τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, δυνάμει του άρθρου 67 παρ. 4 του Ν. 3852/2010 («Καλλικράτης»), όπως ισχύει, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της Ημερήσιας Διάταξης:

ΘΕΜΑΤΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  1. Αποδοχή ποσού 88.560 ευρώ Γ’  δόσης 2019 επιχορήγησης Υπουργείου   Εσωτερικών για κάλυψη λειτουργικών δαπανών στις Σχολικές Επιτροπές Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, κατανομή ποσού και εξειδίκευση σχετικής πίστωσης, βάσει σχετικής απόφασης-εισήγησης της ΔΕΠ.Αλλαγή  υπολόγων  διαχειριστών των αποθεματικών  του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.
  2. Ανασυγκρότηση της πενταμελούς επιτροπής πιστοποίησης καταλληλότητας διαμερισμάτων για το Πρόγραμμα Στήριξης Έκτακτης Ανάγκης για την Ένταξη και τη Στέγαση- ESTIA.
  3. Αποδοχή της Απόφασης ένταξης της Πράξης «Δομή Σίτισης και Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Ν. Φιλαδελφείας – Ν. Χαλκηδόνας « και των ειδικών όρων, με κωδικό ΟΠΣ 5003609 καθώς και εξουσιοδότηση προς τον Δήμαρχο για κάθε σχετική ενέργεια και υπογραφή (επανεισαγωγή).
  4. Συγκρότηση της Επιτροπής Απόρων για τον Δήμο Ν.Φιλαδελφείας-Ν.Χαλκηδόνας – Ορισμός Τακτικών –Αναπληρωματικών Μελών – Διάρκεια  Θητεία της (επανεισαγωγή).
  5. α) Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Ν.Φιλαδέλφειας-Ν.Χαλκηδόνας στην Κοινωνική Σύμπραξη Κεντρικού Τομέα Περιφέρειας Αττικής που αφορά το  Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους(ΤΕΒΑ/FEAD). β) Την εξουσιοδότηση του Δημάρχου κ. Ιωάννη Βούρου , ως νόμιμου εκπρόσωπου  του Δήμου να υπογράψει το καταστατικό για την σύσταση Αναπτυξιακής Σύμπραξης, και κάθε άλλο έγγραφο που απαιτείται. γ) Τον ορισμό του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής , Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας ως πρόσωπο επικοινωνίας στα πλαίσια της Κοινωνικής Σύμπραξης στο Δήμο. δ) Τον ορισμό υπαλλήλων του Δήμου ως εκπρόσωποι του Δήμου στο Διοικητικό Μέρος  ε) Τον ορισμό υπευθύνων –διανομής αποθήκης, καθώς και τα σημεία Διανομής (επανεισαγωγή).
  6. Έγκριση εκκίνησης διαδικασίας για την ανάθεση δημόσιας σύμβασης εκπόνησης μελέτης σύμφωνα με το Ν.4555/2018, ΦΕΚ 133/Α/ 19-07-2018 «Μεταρρύθμιση του θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης – Εμβάθυνση της Δημοκρατίας – Ενίσχυση της Συμμετοχής – Βελτίωση της οικονομικής και αναπτυξιακής λειτουργίας των Ο.Τ.Α. [Πρόγραμμα «Κλεισθένης» Ι] – Ρυθμίσεις για τον εκσυγχρονισμό του πλαισίου οργάνωσης και λειτουργίας των ΦΟΔΣΑ – Ρυθμίσεις για την αποτελεσματικότερη, ταχύτερη και ενιαία άσκηση των αρμοδιοτήτων σχετικά με την απονομή ιθαγένειας και την πολιτογράφηση – Λοιπές διατάξεις αρμοδιότητας Υπουργείου Εσωτερικών και άλλες διατάξεις» (επανεισαγωγή).
  7. Έγκριση 2ης παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΓΩΓΩΝ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ»  (A.M.: 158/2016) (επανεισαγωγή).
  8. Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής εργασιών-υπηρεσιών του Δήμου (επανεισαγωγή).
Προηγούμενο άρθρο“ΔΕΚΑ Ερωτήματα για την αντισεισμική θωράκιση και ασφάλεια των σχολείων”
Επόμενο άρθροH “Αγια Σοφιά”… σκεπάζεται!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.