Σεισμός Ιουλίου – ΝΦ-ΝΧ: Νέα καταγγελία για τις αυτοψίες κτηρίων

0

Συνεχίζονται τα παράπονα και οι καταγγελίες που έχουμε λάβει στην εφημερίδα μας από κατοίκους της πόλης μας, των οποίων τα σπίτια έπαθαν ζημιές από τον μεγάλο σεισμό (19/07 – 5,3 R) που έπληξε την Αττική (Μαγούλα) και μέχρι σήμερα ΔΕΝ έχει γίνει αυτοψία από τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες!

Οι άνθρωποι μένουν δηλαδή σε σπίτια που ΔΕΝ γνωρίζουν αν είναι κατάλληλα ή όχι!

Η Νέα σοβαρή καταγγελία που λάβαμε από κάτοικο αναφέρει:

Καλημέρα σας!!!! Σχετικά με το θέμα των ελέγχων μετά το σεισμό, έχουμε κάνει κι εμείς αίτηση για έλεγχο στο δήμο από τις 23/7. Ωστόσο η αίτηση απ’ όσο ξέρω ήταν μόνο για έλεγχο. Από ότι διάβασα όμως στη σελίδα του δήμου Μεταμόρφωσης ενημέρωνε τους κατοίκους, δημότες να κάνουν αίτηση για έλεγχο και για αποζημιώσεις των βλαβών. Αυτό ίσχυε έως και ένα μήνα μετά το σεισμό, πράγμα που σημαίνει ότι πλέον δεν μας καλύπτει. Μακάρι να βγω ψεύτρα. Στο δικό μας δήμο δεν υπήρχε τέτοια ενημέρωση. Για του λόγου το αληθές μπείτε στο site του δήμου Μεταμόρφωσης και θα το δείτε.

Δείτε ΕΔΩ την σχετική σελίδα του Δήμου Μεταμόρφωσης.


Σεισμός Ιουλίου – ΝΦ-ΝΧ: Γιατί καθυστερούν οι αυτοψίες καταλληλότητας κτηρίων;;;

Προηγούμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Εν ψυχρώ ληστεία δύο πεζών γυναικών!
Επόμενο άρθρο?#Για γέλια πάλι ο Γιώργος”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.