Η Handball Premier επιστρέφει στο “Ζαχ. Αλεξάνδρου”

0

Πρόσκληση από το ιστορικό σωματείο:

Ο Ιωνικός επέστρεψε στη Handball Premier και ο αγώνας του Σαββάτου είναι ιστορικός καθώς, μετά από πολλά χρόνια, θα διεξαχθεί αγώνας χάντμπολ Πρώτης Εθνικής κατηγορίας στο “Ζαχ. Αλεξάνδρου”!

Οι φίλοι του αθλήματος γνωρίζουν ότι ο Ιωνικός είναι η ομάδα με τους περισσότερους τίτλους στην ιστορία του Ελληνικού χάντμπολ (16τίτλοι) και οι φίλαθλοι της ομάδας θυμούνται τις χρυσές εποχές που έχει ζήσει η Νέα Φιλαδέλφεια τις δεκαετίες του ’80 και του ’90!

Σήμερα τα πράγματα έχουν αλλάξει, συμμετέχουν στο πρωτάθλημα μεγάλοι σύλλογοι (Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ) και κάθε χρόνος που περνάει το επίπεδο ανεβαίνει.
Αυτό το γεγονός κάνει ακόμα δυσκολότερη (αλλά συγχρόνως και τιμητική) την παρουσία του Ιωνικού στα μεγάλα σαλόνια, αλλά δεν μας απαγορεύει να το ευχαριστηθούμε, να φτιάξουμε μία ομάδα που παίζει όμορφο χάντμπολ και ο κόσμος μας να φεύγει ικανοποιημένος κάθε φορά από το γήπεδο.
Σε αυτή την προσπάθεια συμβάλλει τα μέγιστα η διοίκηση του Συλλόγου, αλλά και οι άνθρωποι του τμήματος Χάντμπολ οι οποίοι έχουν αφιερώσει ατελείωτες ώρες τα τελευταία χρόνια για να φτάσει η ομάδα εκεί που της αξίζει!
Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, για τη δεύτερη αγωνιστική της Handball Premier, η Πυλαία έχει μία αξιόλογη και πολύ ανταγωνιστική ομάδα και ο αγώνας χαρακτηρίζεται ως ΝΤΕΡΜΠΙ καθώς η νίκη θα αποτελέσει το πρώτο βήμα για την εκπλήρωση των στόχων που έχουμε θέσει για φέτος! Γι’ αυτό το γήπεδο πρέπει να ΓΕΜΙΣΕΙ το Σάββατο και οι φίλαθλοι να έρθουν να μας υποστηρίξουν και να δουν όμορφο χαντμπολ!

Στα εξωαγωνιστικά, στο γήπεδο θα υπάρχουν cheerleaders και κληρώσεις δώρων στο ημίχρονό!

Τα εισιτήρια κοστίζουν 5€ για τους ενήλικες, 3€ για τα παιδιά από 12 ετών και πάνω ενώ τα μικρότερα μπαίνουν δωρεάν.

*** ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ***

Προηγούμενο άρθροΑνακοινώσεις της “Λαϊκής Συσπείρωσης”
Επόμενο άρθροΔελτίο τύπου της “Δύναμης Πολιτών”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.