Τρίτη 22 Ιουνίου 2021

Συμφωνία Βούρου-Γρετζελιά και πλειοψηφία στο Δημοτικό συμβούλιο!

Από την δημοτική παράταξη “Πολιτών Πολιτεία” λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση :

Νέα Φιλαδέλφεια 06/09/19

Οι προκλήσεις και οι προοπτικές εν όψει της νέας τετραετίας για τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας είναι μεγάλες και απαιτούν όραμα και συμμετοχή όλων των πολιτών.

Το όραμα αυτό είχε υποστηριχθεί ήδη από την προεκλογική περίοδο και σήμερα επιβεβαιώνεται.

Με την έναρξη της νέας δημοτικής περιόδου οι παρατάξεις “Πολιτών Πολιτεία”, “Πόλης Ενότητα”, “Τώρα” και ο συνδυασμός “Ξανά Μαζί” ενώνουν τις δυνάμεις τους και συγκροτούν μία ισχυρή δημοτική αρχή.

Ο δήμαρχος της πόλης μας Γιάννης Βούρος και ο επικεφαλής του συνδυασμού “Ξανά Μαζί” Παντελής Γρετζελιάς υπηρετώντας τις επιταγές του “Κλεισθένη” και τις απαιτήσεις των συμπολιτών μας, συμφώνησαν προγραμματικά την συμπόρευσή τους, έχοντας πια την απόλυτη πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο, γεγονός που συνεπάγεται την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου μας.

Στο πλαίσιο αυτό οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης “Ξανά Μαζί” αναλαμβάνουν τις παρακάτω αρμοδιότητες:

Χρήστος Γρετζελιάς: Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής
Αθανάσιος (Θάνος) Λέκκας: Εντεταλμένος Σύμβουλος Αναπτυξιακής Πολιτική

* Μετά και την σημερινή συμφωνία συνεργασίας της παράταξης “Ζούμε Μαζί” του Παντελή Γρετζελιά με την διοικούσα παράταξη “Πολιτών Πολιτεία” του δημάρχου Γιάννη Βούρου και σε συνάρτηση με τις συνεργασίες που έχουν επιτευχθεί με τις παρατάξεις “Πόλης Ενότητα” και “Τώρα”, η διοίκηση του δήμου αποκτά πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο έχοντας 18 δημοτικούς συμβούλους επί συνόλου 33!

Διαπιστώνουμε έτσι ότι ο νέος δήμαρχος κατάφερε να εφαρμόσει στο απόλυτο το πνεύμα του νομού “Κλεισθένης”, που θέλει συμπράξεις και συνεργασίες ανάμεσα στις δημοτικές παρατάξεις.


Βούρος: Αντιδήμαρχος ο Κωνσταντινίδης – Σύμπραξη με Κοπελούσο


– Ακολουθήστε την Εφημερίδα Fx-news στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
– Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Χαλκηδόνα στο Fx-news.gr & filadelfia-xalkidona.gr

MyCity.Gr

Διαδημοτικά ΝΕΑ και όχι μόνο!