Σεισμός 3,6 Ρίχτερ στο Μάτι

0

Η σεισμική δόνηση έγινε στις 11:12 περίπου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σεισμός ήταν έντασης 3,6 Ρίχτερ με επίκεντρο τη θαλάσσια περιοχή ανατολικά της Νέας Μάκρης, στον Νότιο Ευβοϊκό Κόλπο.

Σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο, ο σεισμός έγινε 32 χλμ. ανατολικά της Αθήνας, 8 χλμ. ανατολικά της Νέας Μάκρης. Το εστιακό βάθος εντοπίζεται στα 5 χλμ.

Σύμφωνα με τον Ευθύμιο Λέκκα, ο σεισμός είχε μέγεθος 3,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και όπως τόνισε έγινε σε θαλάσσια περιοχή λίγο έξω από το Μάτι. «Μια περιοχή που δίνει τέτοιους σεισμούς, δεν δίνει μεγαλύτερους», δήλωσε, μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Οπως επισήμανε στη συγκεκριμένη περιοχή υπάρχει έντονη σεισμικότητα και «δίνει» μικρά μεγέθη. «Τα ρήγματα αυτά δεν μπορούν να δώσουν μεγάλα μεγέθη», είπε, προσθέτοντας ότι παρακολουθούν το φαινόμενο.

Ο κ. Λέκκας επισήμανε πως δεν συνδέεται με τον σεισμό των 5,1 Ρίχτερ της 19ης Ιουλίου στην Πάρνηθα. «Είναι ανεξάρτητα κέντρα», υπογράμμισε.

ΠΗΓΗiefimerida.gr
Προηγούμενο άρθροΔήμοι-Κοινωφελής Εργασία: Δρομολογείται το νέο πρόγραμμα
Επόμενο άρθροΟ Δήμαρχος για τη νέα σχολική χρονιά
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.