Νέα Φιλαδέλφεια: Λήστεψαν οδηγό φορτηγού

0

Θύμα ληστείας έπεσε ένας 38χρονος αλλοδαπός, οδηγός ιδιωτικής χρήσης φορτηγού την Δευτέρα (23.09) το μεσημέρι, ο οποίος το είχε σταθμεύσει, στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας.

Ειδικότερα, στις 13:30 το μεσημέρι, δύο άγνωστοι δράστες που επέβαιναν σε αυτοκίνητο, προσέγγισαν το ιδιωτικής χρήσης φορτηγό, όπου βρισκόταν ο 38χρονος Σέρβος και με χρήση σωματικής βίας, κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν.

Οι δράστες στη συνέχεια αφού κατάφεραν να αποσπάσουν τα χρήματα που είχε στην κατοχή του ο 38χρονος, διέφυγαν με το αυτοκίνητο τους προς άγνωστη κατεύθυνση.

Από την Αστυνομία, μετά την καταγγελία του περιστατικού διενεργείται έρευνα για την ταυτοποίηση, τον εντοπισμό και τη σύλληψή των δραστών.

ΠΗΓΗdytikesmaties.gr
Προηγούμενο άρθροΕκδήλωση για την κλιματική αλλαγή
Επόμενο άρθροΚαταγγελία Χαλκηδονικού
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.