Σε 3 λεπτά…

0

Τρία λεπτά χρειάστηκε για να μεταμορφωθεί ολόκληρος ο Δήμος Αλιάρτου Βοιωτίας από τον κάμπο της Κωπαΐδας ως το χωριό Μάζι* σε βομβαρδισμένο πεδίο!

Γύρω στις 6 το απόγευμα της πιο ζεστής μέρας του καλοκαιριού, ανεμοστρόβιλος ασύλληπτης ταχύτητας και χαλάζι, έριξε δένδρα,στύλους του ΟΤΕ, παρέσυρε κάδους απορριμμάτων και ό,τι άλλο μπορούσε να μετακινηθεί… όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες…


*Μάζι Βοιωτίας

Το Μάζι είναι χωριό του Δήμου Αλιάρτου του Νομού Βοιωτίας. Είναι χτισμένο πάνω από τον γειτονικό Αλίαρτο στις πλαγιές του Ελικώνα σε υψόμετρο 240 μέτρων. Έχει πληθυσμό, σύμφωνα με την Απογραφή του 2011, 445 κατοίκους. Το Μάζι ήταν το μεγαλύτερο χωριό της περιοχής μέχρι τις αρχές του 20ου αιώνα αλλά στην συνέχεια μεγάλο μέρος του πληθυσμού του εγκαταστάθηκε στον Αλίαρτο ο οποίος μετά την αποξήρανση της Κωπαΐδας άρχισε να αναπτύσσεται.

Προηγούμενο άρθροΈγκλημα ο θάνατος της Αμερικανίδας βιολόγου στην Κρήτη
Επόμενο άρθροΡεπορτάζ από «τις 8 γυναίκες που κατηγορούνται» (Βίντεο-φωτογραφίες)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.