“Βανδαλισμός σε μοτοσυκλέτες της Δημοτικής αστυνομίας”

0

Από τον Δήμο ΝΦ-ΝΧ λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:

Η τρίτη κατά σειρά, μέσα σε διάστημα δύο μηνών, δολιοφθορά κατά της Δημοτικής Αστυνομίας σημειώθηκε χθες το μεσημέρι, όταν άγνωστοι εισέβαλλαν σε χώρο στάθμευσης και έκλεψαν αξεσουάρ από μοτοσικλέτες της Υπηρεσίας με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές ζημιές που θέτουν τις μηχανές αυτές εκτός λειτουργίας.

Το περιστατικό συνέβη στη συμβολή των οδών Αφ/ων Γεωργιάδη 1και Πίνδου, όπου βρίσκεται το παρκινγκ οχημάτων της Δημοτικής Αστυνομίας, ανάμεσα στο διάστημα 3.30’ και 4.30’ το μεσημέρι της Δευτέρας.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι επειδή η κεντρική είσοδος στο χώρο ήταν κλειδωμένη με λουκέτο, οι επίδοξοι δολιοφθορείς βρήκαν τρόπο και μπήκαν από το χώρο που βρίσκεται δίπλα στο ΚΕΠ Νέας Φιλαδέλφειας.

Οι αρμόδιοι της Δημοτικής Αστυνομίας κατέθεσαν μήνυση κατά αγνώστων.

Είναι προφανές, ότι οι συγκεκριμένες ενέργειες, αποτελούν πλήγμα όχι μόνο για τη δημόσια περιουσία, αλλά και για το σημαντικό κοινωνικό έργο που επιτελεί καθημερινά η Δημοτική Αστυνομία στην πόλη μας, κάνοντας ελέγχους για παραβάσεις του ΚΟΚ, κυρίως όσον αφορά στάθμευση οχημάτων σε ράμπες διέλευσης και θέσεις στάθμευσης ΑμΕΑ, αλλά και επιθεωρώντας τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος για παραβάσεις στα τραπεζο-καθίσματα που βρίσκονται σε κοινόχρηστους χώρους.

Προηγούμενο άρθροΒίαιη επίθεση δημοτικού υπάλληλου στον δήμαρχο Χαλκίδας
Επόμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Η εορτή της Αγίας Μαρίνας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.