Ο Τάσος Κωνσταντινίδης για την εκλογή Γιάννη Βούρου

0

Από την δημοτική παράταξη “Πόλης Ενότητα” που έχει επικεφαλής της τον κύριο Τάσο Κωνσταντινίδη λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση :


Νέα Φιλαδέλφεια – Νέα Χαλκηδόνα, 3/6/2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο συνδυασμός «ΠΟΛΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ συνεργασία-σύνθεση-προοπτική» εκφράζει τα συγχαρητήριά του στον Γιάννη Βούρο για την εκλογή του στο δημαρχιακό αξίωμα της πόλης μας.

Βεβαιώνουμε τους συμπολίτες μας ότι, πιστοί στις αρχές που χαρακτήρισαν την προεκλογική μας προσπάθεια, δηλαδή στην εντιμότητα, τη διαφάνεια, την ανεξαρτησία και την ειλικρινή διάθεση για προσφορά στην πόλη μας, θα λειτουργήσουμε στο νέο δημοτικό συμβούλιο με αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον των πολιτών του Δήμου μας.

Με αυτή την έννοια θα είμαστε αρωγοί στις προτάσεις που θα στοχεύουν, σύμφωνα με τη γνώμη μας και το πρόγραμμά μας, στο καλό της πόλης, αλλά αντίθετοι σε όσα θεωρούμε ότι αντίκεινται στο συμφέρον των δημοτών.

Προηγούμενο άρθροΕκλογές 2019: Πανελλαδικά σε ποσοστά-ρεκόρ η αποχή – Ένας στους τρεις στις κάλπες!
Επόμενο άρθρο“Σας ευχαριστούμε από καρδιάς”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.