Δημ. ΕΚΛΟΓΕΣ: Μικρότερη η αποχή στον Δήμο μας!

0

Μικρότερη ήταν η αποχή στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας τόσο την Α΄Κυριακή όσο και την Β΄, σε σχέση με τον μέσο όρο Πανελλαδικά και ΠΟΛΥ μικρότερη σε σχέση με την Περιφέρεια Αττικής!

Συγκεκριμένα:

Την Α΄Κυριακή των Δημοτικών εκλογών η αποχή Πανελλαδικά ήταν 40,8%, λιγότερη φυσικά από την Β΄Κυριακή λόγω της “τετραπλής” κάλπης, όπου οι πολίτες ψήφιζαν για τις Ευρωεκλογές (κομματικά) και βέβαια για την ανάδειξη δημοτικών και κοινοτικών συμβούλων. Στον Δήμο μας η αποχή ανήλθε σε ποσοστό 40,18%.

Την Β΄Κυριακή όμως που κλήθηκαν να επιλέξουν μόνο Δήμαρχο της πόλης τους, η αποχή πανελλαδικά έφθασε στο 55,17%!!! Στον Δήμο μας η αποχή ανήλθε σε ποσοστό 52,56%.

ΑΤΤΙΚΗ

Τεράστιο το ποσοστό αποχής στην Αττική!

Στην Περιφέρεια Αττικής η αποχή ανήλθε στο 58,87%, στο δήμο Αθηναίων σε 66,57% (!!!) και στο δήμο Πειραιά στο 65,53%!!!

Προηγούμενο άρθροΓιορτή τμημάτων Τένις & Ρυθμικής του Δήμου
Επόμενο άρθροΗ “Πόλης Ενότητα” για την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.