Επείγον μήνυμα του Γιάννη Βούρου προς τους Πολίτες της Νέας Φιλαδέλφειας & Νέας Χαλκηδόνας

0

Πριν λίγη ώρα ο Επικεφαλής του συνδυασμού “Πολιτών Πολιτεία” δημοσίευσε στο προφίλ του στο Facebook το παρακάτω επείγον μήνυμα :

“Προς τους πολίτες της Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας.

Οι πολιτικοί μας αντίπαλοι, ειδήμονες στην μαύρη προπαγάνδα, μετέρχονται όλων των μέσων προκειμένου να αποφύγουν την συντριβή.

Τελευταία χυδαία προσπάθεια τους αποτυπώνεται στις κινήσεις που κάνουν προσπαθώντας να τρομοκρατήσουν τους δημοτικούς υπαλλήλους περί εκκαθαρίσεων και παραπληροφορώντας τους κατοίκους της Νέας Χαλκηδόνας ότι στις επαναληπτικές αυριανές εκλογές δεν χρειάζεται να ψηφίσουν.

Δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο για να αποκαλυφθεί απροκάλυπτα το μαύρο πρόσωπο της απερχόμενης δημοτικής αρχής που διοίκησε με μεσαιωνικής αντίληψης ιδέες τον Δήμο και βύθισε στην ανυπαρξία την πόλη.

Καλούμε όλους τους πολίτες να προσέλθουν αύριο και πάλι στις κάλπες προκειμένου να δοθεί μια δυναμική και τελευταία απάντηση στην πιο διχαστική διοίκηση που πέρασε ποτέ από την πόλη.

Γιάννης Βούρος

Προηγούμενο άρθροΒΙΝΤΕΟ: Μήνυμα νίκης η μαζική παρουσία των Δημοτών στην ομιλία του Γιάννη Βούρου!
Επόμενο άρθροΕκλογές ’19 ΝΦ-ΝΧ: Live Μετάδοση αποτελεσμάτων για την ανάδειξη νέου Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.